Biz kadınların en önem verdiği şeylerin başında malumunuz temizlik gelir zira çoğumuz prensesler gibi yaşayamıyoruz belki de 😀 Şimdi sizler için temizliğinizi kolaylaştıracak Avrupa’nın, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerinde yağ sökücü ürünü Dasty temizlik ürünününden bahsedeceğim.

Özellikle çalışan ve evde oldukları süre içerisinde temizlik, yemek, mutfak, çocuk, ütü (saymaya elim gitmedi) 😌 ve daha fazlası için fazla zamanımız olmayabiliyor ve hepsine yetişmek için biz kadınların hayatını kolaylaştıran ürünleri seviyorum, uzun zamandır dasty yağ sökücü ile bir çok alanda hem zahmetsiz hem de derinlemesine kir, yağ, pas kirlerinden kurtulabiliyorum. Ben mutfak ve banyo temizliğinde daha çok kullanıyorum ve sizler için de öncesi sonrası deneyimlerimin resimlerini buraya bırakıyorum.



Dasty yağ sökücüyü sadece ev içerisinde kullanmaktan ziyade bir çok alanda kullanım sunabiliyor örneğin arabanızın, bisikletinizin jantlarını temizlerken, imalathanelerde makina temizliklerinde, zorlu yağ lekelerinde, oto sanayi sitelerinde çoğunlukla tercih ediliyor fakat burada özellikle dikkat etmeniz gereken orijinal dasyt  yağ sökücü olmalı.

Dasty Yağ Sökücü hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, Dasty İtalya markası ile ev temizliği için deterjan üretiminde 1990'da uzman kardeşler Arızzi tarafından kurulan bir aile şirketidir. Yenilik, teknoloji, uzmanlık ve organizasyon şirketin hızlı gelişim ve başarı temelinde yer almaktadır. 15 yılı aşkın Dasty İtalya'da gelişmekte olan formüllerle ve yenilikçi ambalaj üzerinde dikkatleri çekiyor, araştırılmış tasarlanmış ve ulusal ve uluslararası bir marka olan Dasty temizlik ürünleri için geliştirdi. Örgütsel ruhu, esneklik ve içten yapılan araştırma desteği ile standartlar uygundur ve ekonomik anlamda piyasa tarafından dayatılan ürünlerden çok daha üstündür.


Sizler Dasty Yağ Sökücüyü Denediniz mi ?

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. mutfak temizliğinde vazgeçilmezlerimden resmen :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün bi Harika bende mutfağımdan ve diğer bir ürünü olan Banyo için olanı evimden eksik etmiyorum sonuçlar Harika

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski