Biz kadınlara cilt bakımı denilince akan sular durur değil mi? Bende son haftalarda deneyimlediğim Ozonlabs Ozonlava Bentonite Clay Maskeden sizlere bahsetmek istiyorum.


Ozonlava volkanik maske içeriğinde bulunan Bentonit maddesi bulunmaktadır,peki nedir  bentonit?BENTONİT: Volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu oluşmuş, ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killer 'bentonit' olarak tanımlanır. Bu madde sayesinde cillteki etkileri daha çok artmaktadır.

Ozonlabs Ozonlava Bentonite Clay Maske nedir ne için kullanılır derseniz kısaca özetlemek isterim.Ozonlava Volkanik Maske 75mlAvrupa Birliği'nden onaylı, bağımsız laboratuvarlarda test edilen Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske’nin cilt lekeleri üzerinde %80 oranında başarıya ulaştığı kanıtlanmıştır. Cilt lekeleri ile savaşan Ozonlava Volkanik Maske, tüm cilt tiplerinin temiz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olabilir.Ozonlava Volkanik Maske erken yaşlanmaya meyilli olan ciltlerde kırışıklıkları azaltmaya yardımcıdır. Ozonlava Maske ciltteki yağ gözeneklerini açar ve küçültür, sebum (yağ) üretimini azaltır. Ozonlava Volkanik Maske, ciltteki renk değişikliklerinin düzenlenmesi, cildin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanması için tercih edilen bir maskedir. 


Nasıl kullanılır, hangi cillte ne kadar süre kalmalıdır, nasıl temizlenmelidir derseniz de,Ozonlava Volkanik Maske haftada iki-üç kez yüze maske şeklinde uygulayabilirsiniz. Ozonlava Volkanik kil maskesi bir fırça yada spatül yardımı ile temiz cilde ince bir tabaka halinde sürünüz. Ozonlava volkanik maskeyi cilt tipinize göre bekletip bol su ile yıkayıp, cildinizi temiz bir havlu ile kurulayınız.kurulayınız. Sonrasında istediğiniz bir nemlendiricinizi, serumunuzu veya gece kreminizi uygulamanızı tavsiye ederim. 


Cilt yapısına göre;

Yağlı ciltler için 15 dakika

  • Normal ciltler için 7 dakika
  • Kuru ciltler için 5 dakika
  • Vücut için uygulama süresi 30 dakika 
Ben haftada bir gün kullanıyorum ve düzenli kullanım sonucu etkisini göreceğimi düşünüyorum, kullanım sonrası cildinizdeki ferahlamayı,temizlendiğini,arındığını ve cildinizin nefes almasını hissedebiliyorsunuz.Maske uygulandıktan sonra mimik hareketi yapamıyorsunuz benim gibi böyle kalıp sürenin dolmasını bekliyorsunuz :)

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski