Temiz kozmetik olarak bilinen ve dünyada kozmetik alanda güncel bir akım haline gelen insan ve çevre sağlığına yönelik girişimin Türkiye’de öncüsü Ozonlabs ve kurucusu Angela Balasu Dündaralp, Avrupa ve Ortadoğu’da bu girişimin ilklerindendir. Bir kadının azimle istemesi ve başarmak için engelli yolları aşması da bir kadın olarak beni de heyecanlandırıyor.

Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi, cildimizin günlük temizliği, makyaj kalıntıları veya çevresel faktörlerden dolayı gerek duyduğumuz cilt temizliği için yardımcı olabilecek bir üründür.Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi mekanik peeling için, hassas cilt tipleri dahil tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlanmış ve konforlu bir mikro-temizleme ajanıdır.

Kullanımı ve kullanım sonrası yapabilecekleriniz ise;

  1. Ürünün uzun süre dayanıklılığı için, Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi kullanım sonrasında beyaz sabun ile yıkamanızda fayda bulunmaktadır.
  2. Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi kullanım ardından beyaz sabun ile yıkandıktan sonra paketinin içine tekrar konulmamalı ve açıkta kurutulmalıdır.
  3. Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi kullanım ardından kişiye özel olarak kalmalıdır ve her hangi başka bir cildin temizlenmesinde kullanılmamalıdır.
  4. Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi cildiniz üzerinde çok sert müdahale ile kullanım yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Hassas bir masaj yeterli olacaktır.. 
  5. Ozonlabs Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi ile ciltteki ölü dokuların arındırılması sağlanacağından uygulama sonrasında pedi yıkayınız.
Kadının halinden kadın anlar diyerek geliştirip, üretimini yapan ve biz tüketicilerin kullanımına sunulan ürünlerden Sepia Aydınlatıcı Tonik  içeriğinde, Indigofera Tinctori Extract bulunur. Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik içeriğinde yetiştiği iklim ve özelliklerine göre tam bir dağ bitkisi olan çivit otu Zeytin yapraklarını andıran yaprakları ve biber çekirdekleri büyüklüğünde meyvesi M.Ö. 2000’li yıllardan önce çivit mavisi, Hindistan’da 'Indigofera tinctoria' isimli çalıdan yani ‘gerçek çivit otundan’ elde edilmiştir. Çivit otu ile cilt bakımı yapmak da mümkündür. Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik’i ile cildinizde bu temizliği yaparak, parlak bir cilde kavuşabilirsiniz. Yüzünüze sadece Ozonlabs Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik'i püskürtmeniz yeterli. Cildinizde sebum dengesini sağlar ve yağlı-karma ciltler için de uygundur.  Yorgun ve kuru ciltlerin dinlenmesine yardımcı olur. Dengeli nemlendirmeye yardımcı olurken, ciltte nem oranı arttığı için cildin kendisini korumasına yardımcı olur ve cildin bariyerini güçlendirir. Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik ardından kuru ciltler antiage serum uygulaması yapabilirsiniz. Cildi derinlemesine temizlemeye yardımcı olan Sepia Aydınlatıcı Cilt Toniği, aynı zamanda cilt yüzeyinde ki aşırı yağı emerek sebum dengesini sağlar. Cilde canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

Sepia Aydınlatıcı Cilt Toniği temiz cilde gözlerinizi kapatarak tüm cildinize sıkabilirsiniz. Sabah akşam kullanıma uygundur. Düzenli kullanımda ise gözenek sıkılaştırma, cilt yenileme, parlaklık sunma ve daha sağlıklı bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz. Sprey şeklinde olması daha rahat bir kullanım sunuyor ve düzenli kullanımda ilerleyen sürelerde cildinizde sıkılaşmayı da fark edebilirsiniz.



1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski