Özbey Hijyenik Ürünleri 2001 yılında merkezi Eminönü İstanbul, şubesi Karaman da olmak üzere üretime başlayarak kalite ile tüketiciyi buluşturmayı hedefledi. Yatırımlarına teknolojinin geldiği son noktada makine parkuru ile devam eden Özbey Hijyenik Ürünleri 70.000 metrekarelik üretim alanında faaliyet göstermektedir.

Türkiye genelinde distribütörlük sistemi ile çalışan Özbey Hijyenik Ürünleri bayilik sistemini oluşturarak 14 yıldır Balkanlar , Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Yakın Doğu ülkeleri, Orta Doğu ülkeleri, Batı Afrika ve Doğu Afrika ülkeleri, Mağrib Ülkeleri ve Güney Amerika ülkelerine ihraç ederek yüz binlerce kullanıcı ile ürünlerini buluşturdu. Tüketicinin güvenini ve sevgisini kazanan Özbey Hijyenik Ürünleri Elbebek markası ile iki kez Tüketici Kalite Ödülü’ne layık görülmüştür. ISO 9001 ve ISO 17025 sertifikalarına sahip olan tüm ürünler tüketici sağlığını tüm değerlerin üzerinde tutmaktadır. Sahip olduğu değer ve ilkeler ışığında üretimine devam eden Özbey Hijyenik Ürünleri son teknolojiler kullanılarak güvenilir, sağlıklı ve konforlu ürünleri tüketici ile buluşturmayı sürdürmektedir. Özbey hijyenik marka adının altında farklı kategorilerde ürünleri ile kalitesinden ödün vermeden tüketicisi ile buluşuyor.



Benimde ürünlerini kullanmaya başladığım Özbey Hijyenik'e ait ürünlere bir göz atalım dilerseniz.
ElBebek Bebek Bezi 4 farklı boy ve kendi içlerinde ayrılan kilograma göre seçimlerle aradığınız boyut ve kilogram seçeneği ile sipariş verebiliyorsunuz.
Elbebek bebek bezi genel özellikleri ise;
Bebeğinizin cildinin daima kuru kalmasını sağlayan emici tabaka. Sıvının dışarı sızmasını önleyen bariyerler.bariyerler. Bebeğinizin altını defalarca açıp kapayabilmeniz için tasarlanmış yapışkan bantlar. Geniş ürün yelpazesiyle her bebeğe uygun ürün çeşitleri(Mini, midi, maxi, junior) Bebeğinizin daha kaliteli uyku uyuyabilmesi ve rahat hareket edebilmelerini sağlamak için tasarlanmış süper emici bebek bezi. IslaklığıIslaklığı hızla iç tabakaya geçirerek cildinin kuru kalmasını sağlar.
Bacak arası dar olarak tasarlanmış şekliyle bebekleri kalça çıkığı gibi fiziksel bozukluklardan korumaya yardımcı olur. Capcanlı tasarımlar. Üstün emiş kapasitesi ile kuruluk sağlar.Pamuksu ve nefes alan yüzey.
Myleydi ile özel günler kabus olmaktan çıkıyor! MyLeydi kadınların aradıkları tüm özellikleri tek bir pedde buluşturuyor. Artık “varlığını değil, güvenini hissedeceksiniz.” 60 ülkede yüzbinlerce kadının güvenle kullandığı MyLeydi ipeksi dokusu ile cildinizi korur. Nefes alabilen yüzeyi ile rahat etmenizi sağlar. Sıvıyı kolayca emen ve hapseden özel tabakası gün boyu güvende olmanızı sağlar. Anatomik Body Shaped özelliği sayesinde vücut şeklinizi alır ve hareketlerinizi kısıtlamaz. Ekonomik ambalaj seçenekleri ile hem kendinizi hem de ekonominizi güvende hissedebilirsiniz. Günlük, uzun kanatlı, normal kanatlı ve gece modellerinden hangisini tercih ederseniz edin, MyLeydi ile artık güvendesiniz!
Pedix Mesane Pedi Yetişkinlerde idrar kaçırmanın, yaşam kalitesi üzerindeki olumsuz etkisi yönünden en büyük problemlerden biri olduğunu biliyoruz.
Bu nedenle AR-GE ekiplerimiz yeni teknolojiler kullanarak sürekli yenilikler yapıyor ve böylece yetişkin bakımı çözümlerimizin konfor, kullanım kolaylığı, daha iyi koruma ve sıkılık sağlamasını güvence altına alıyor. Yetişkinlerde yaşam kalitesini önemli ölçüde düşüren idrar kaçırma problemi Pedix Mesane Pedi ile sorun olmaktan çıkıyor. Artık Pedix Mesane Pedi ile dışarıda da kendinizi güvende hissedeceksiniz. Yüksek emilim hızına sahip Pedix, sıvıyı emer ve sızıntıyı önler. Sıvıyı hapseden özel yüzeyi ile kokuyu önler. Hem erkek hem de kadınlar için üretilen Pedix konfor, kullanım kolaylığı ve mükemmel koruma sağlar.
Yine Özbey Hijyenik markasına ait kolped koltuk altı pedi,trenyolda en çok satan ürünler arasında,özellikle yaklaştığımız yaz aylarına doğru şimdiden satın almakta fayda var.
El bebek ıslak mendilleri günlük yaşamımızda olmazsa olmaz, hem pratik hem her alanda kullanımı mevcut olduğundan dolayı hep ihtiyaç duyuyoruz.
Son olarak yaklaşık bir yılı aşkın süredir hayatlarımızı alt üst eden covit19 nedeni ile 7'den 70'e hepimizin zorunlu kullanımı için pedix 3 katlı cerrahi maskelerimiz her daim yanımızda olmak zorunda.
Yazımın sonlarına yaklaşırken, yerli ve milli gururlarımızdan olan Özbey Hijyenik markamıza çok teşekkür ediyoruz, bu denli hepimizin kullanımına bu güzel sunduğu için ve yurt dışında da bizleri temsil ettiği için...


2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. ürün çeşitliliği çok iyi ve bütün ürünler çok başarılı böylesine güzel ürünlerin yerli olması çok çok mutlu ediyor beni :)

    YanıtlaSil
  2. Ürün yelpazesi geniş medikal maske çok iyi ipeksi dokusu var kolped daha kullanmadım güle güle kullan canım sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski