Herkese merhabalar, bugün yakın zamanda alışveriş yapmış olduğum özel tasarım kadın giyim markası fahhar.com'un nasıl fark yarattığını sizlerle paylaşmak istedim.

FAHHAR, 2017 yılında 2 genç kadın girişimci tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Uzun yıllardır, geniş tekstil ürün skalası ve hizmet yelpazesiyle, tüketicisine, özel tasarım kadın giyim ürünleriyle hizmet sunan kurumsal bir firmadır.  Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Fahhar bunu sağlamak için dikkat ve özen yükümlülüğünü yerine getirmeyi ilke edinmiştir. Kadın girişimcileri ayrı bir seviyor,destekliyor ve alışveriş yaparken özellikle, sitede hakkımızda bölümü var ise bilhassa okumaya özen gösteriyorum çünkü biliyorum ki bir işe kadın eli değer ve vazgeçmez ise sürekli kendini,ürünlerini,tasarımlarını yenileme, inovasyon destekli çalışmalar ile devam ederse başarı kaçınılmazdır.

Bende kendime yaz için beğendiğim ürünleri seçtim ilk önce, Kadın Pantolon ve üstüne Siyah Clair Bluz ve kombini tamamlamak için şık, yazlık siyah püsküllü ayakkabı  ile kombini tamamladım. Malum mevsimden dolayı henüz giyememiş olsam da yakın zamanda farklı kombinlerle üstümde göreceğime eminim.



Bir sonraki alışveriş listeme ise çok beğendiğim Elbise kategorisinden bir modeli not ettim. Sizce nasıl?

Fahhar.com'dan sipariş verdikten sonra 48 saat dolmadan ürünler elime ulaştı, özenle paketlenmiş olması ve firmanın fıstık yeşili renginde özel paketleme ambalajında olması işini aşkla yapan kadınların verdiği detay ve değeri o kadar belli ediyor ki.Fahhar.com kendine has tarz bir alışveriş sitesi ve burada bulunan kadın giyim ürünlerini daha önce benzerlerini dahi görmemiştim ve sanırım bende de takıntı özel olması :)

Bir alışveriş deneyimimin de sonuna geldik sizlerin de güvenle alışveriş yapabileceği bir e-ticaret sitesini tanımış olduk, umuyorum ki sizlerde yorumlarınızla bana bir sonraki alışverişim için fikir ve önerilerde bulunabilirsiniz.


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bu markayı ilk defa duydum sizden takip edeyim teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski