Marks & Spencer’ın düzenli olarak gerçekleştirdiği “Marks & Spencer Söyleşileri” nde,
sevilen çocuk kitabı yazarı Defne Ongun Müminoğlu, 14 Kasım 2015’te Bağdat Caddesi mağazasında minik okurlarıyla bir araya geldi.


Defne Ongun Müminoğlu, Marks & Spencer ev sahipliğinde çocuklarla buluştu.
“Burcu ve Berk ile..” serisinde iki kardeşin eğlenceli ve öğretici maceralarını sıcacık bir dille anlatan Defne Ongun Müminoğlu, çocuklarla keyifli bir okuma günü gerçekleştirdi. 

14 Kasım Cumartesi günü, Marks & Spencer’ın Bağdat Caddesi şubesinde 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşen buluşmada çocuklar hem Defne Ongun Müminoğlu ile sohbet ettiler, hem okuma alışkanlığı edinmenin önemini kavradılar. Etkinlik kapsamında minik okurlar kendi kitaplarını hazırlayarak yaratıcılıklarını geliştirdiler.
Defne Ongun

Bende bu güzel etkinlikte çocuklar farklı aktivitelerle ve değerli yazarımız Defne Ongun tarafından bilinçlendirilmiş ve çocuklara özel bir gün yaşatılmış katılamadığım için üzgünüm,ama çocuklarımı da unutmamışlar Ebrar ve Çınar'a imzalı kitabını hediye etti çok teşekkür ederiz.Keyifle okumaya başladı kızım.



Defne Ongun Müminoğlu 1971 senesinde doğdu. 1989 senesinde Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun oldu. 2010 senesinden bu yana çeşitli kitabevlerinde ve okullarda çocuklar için “okuma saati” düzenliyor. Mart 2013’te Artemis Çocuk Yayınevi ile “Burcu ve Berk ile...” kitap serisini çıkartan Defne Ongun Müminoğlu, kitabın çocuğun hayatının doğal bir parçası olması gerektiğine inanıyor.

Instagram: @0kmbizdiklar

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çocuklar için en faydalı aktivitelerden biri olmuş bence.. Umarım benzerleri sıkça tekrarlanır..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski