Merhabalar hepimize,geçtiğimiz günlerde blogger arkadaşım BİRİCİTİN YERİ blogunun yazarı sevgili Yasemin'in daveti ile #birmucizedirkadinolmak temalı blogger davetinde bir araya geldiğimizi ve detaylarını BURADA Kİ yazımda sizlere anlatmıştım,şimdi o gün bizleri değerli hediyeleri ile mutlu eden firmalarımız ve ürünlerinden bahsetmek istiyorum.


İlk olarak MURAT BEY PEYNİRLERİ lezzetli peynirleri,sunumları ve çekilişleri ile bizlerle beraberdiler,çekiliş videosunu BURADAN izleyebilirsiniz,çoğu ürününü evimde de kullandığım ve lezzetine bayıldığım tek peynir markası benim için.





ELVAN GIDA bizler için en yeni ürünü olan Fondante Karamelli Çikolatası,Today,çikolatalı
kuruvasanı,ve vafflesi ile bizlerle beraberdi evde misafirlerimden bile tam not aldılar. Fondante karamelli çikolatasını özellikle denemelisiniz.



LİBROS YAYINLARI,Şisman kızın itirafları isimli kitabını hediye etmiş,en kısa zamanda bende okumalıyım belki zayıflama tüyoları da vardır :) Bu arada bende küçükken kiloluydum ve arkadaşlarım benimle ''şişko patates yarım kilo domates'' diye dalga geçerlerdi :) O hissi biliyorum yani.

EKOZ KOZMETİK Ürünlerinden vanilya ve mangoyu  daha öncede kullanmışlığım var hatta yakın arkadaşlarıma siteyi bile açıp gösterirdim bu koku diye,en yeni ürünlerinden vanilyalı oda kokusuna bayıldım yine...

KNORR Herkes sofaya!! Haydi hepiniz çıkın gelin :) Knorr  hazır çorbasından,mangal sosyalarına kadar harika bir set göndermiş gelirseniz afiyetle tüketiriz :)


OMO ve DOMESTOS Evimin en yerli temizlik ürünlerinden,yılların markası ve özellikle beyazlarım için vazgeçilmezlerim arasında.



SEBA KİMYA,Özellikle evimde kullandığım ürünlerin yanı sıra tüm çeşitleriyle kocaman bir set göndermişler bize,asprins'i kesinlikle öneriyorum ben 5 kg olarak alıyorum :) yağ sökücü,derz temizleyici,yüzey temizleyici bu hafta sonu denendi ve hepsi mükemmel..Yakında sizlere de bu ürünler ile ilgili geniş bilgiler vereceğim.


TUĞBA KURUYEMİŞ,Eminönü ve Taksim şubelerinden her daim bu lezzetlerine ulaşabileceğiniz gibi sitelerinden de alışveriş yapabiliyorsunuz,2 yıldır bir çok ürünlerini severek tüketiyoruz.Bu arada Taksim şubesi önünde gelen bombalı saldırıdan dolayı geçmiş olsun diyelim.

ZULU ATIŞTIRMALIK KURU ET,Sizlere geçtiğimiz günlerde BURADA ki yazımda bahsetmiştim,çantanızda mutlaka bulundurmalısınız diyorum.Özellikle yaz kapıda fit ve sağlıklı bir vücuda kim sahip olmak istemez ki?  Bu nedenle hem düşük kalorili hemde sağlıklı bir atıştırmalık arıyorsanız o ZULU olabilir.


PAKMAYA,Ürünlerini yenilemiş, zaten çok beğendiğim ürünlerini severek tüketiyorduk,bu ürünleri de hemen yaptım ve afiyetle tükettik.



BALPARMAK,Bu firmanın bende yeri ayrı neden derseniz? Ben yaklaşık 6 yıl stand hostesliği yaptım ve ilk tanıtımını yaptığım firma Bal Parmak olmuştu.Ballarına ve çıkardığı tüm ürünlerine güveniyorum ve öneriyorum. 7 karışımlı ballı kırmalık Apitera ürünü ise ben ve ailem tarafından tam not aldı.


LAV,Sıcak sohbetlerimize en çok yakışan markalardan,tüm ürünlerini severek kullanıyorum,evime de aldığım çok ürünü oldu,Cam olmasına rağmen dayanıklı ürünleri ile her evde olması gerekir ki özellikle çeyizlerde tercih ediliyor.

FRUİT FLOWERS,Bence en çok tüketilen taze meyveli kekleri ve arajmanları ile davetlerde,hediyeliklerde,geçmiş olsundan,bebek hediyesine kadar götürebileceğiniz en lezzetli hediye olabilir.


DERMOKİL,Kilden gelen güzellik denildiğinde hepimizin merak ettiği ürünleri yok değildir,bir çom ürününü kullandım ve memnun da kaldım yakında bir yazı dizisi hazırlayacağım sizler için.


BEBAK,İlk piyasa çıktığından bu zamana kadar yine bir çok ürününü deneyimlediğim bir marka.Makyaj temizliğinden el bakım kremlerine,saç bakım ürünlerinden güneş ürünlerine kadar geniş bir yelpazesi var yine bu markanın kullandığım ürünleri ile bir deneyim yazısı yakında sizlerle olacak.


SCHOOLL,Ayak törpüsü hakkında deneyimlerimi BURADA sizler ile paylaşmıştım,yazın yaklaştığı şu günlerde mucize bir ürün schooll velvet smooth,kullanmanızı kesinlikle önerdiklerimden.Şuan en çok merak ettiğim tırnak bakım seti. :)

Le Petit Marseillais, Ürünlerinden ilk olarak duş jelini kullanmaya başladık,kokusu kalıcı ve nemlendirici içeriğinden dolayı tüm gün yumuşacık hissediyorsunuz,diğer ürünleri de sıra ile denenmeye başlanacaklar arasında.


CECİLE,Ürünlerinden ojelerini ve rujunu sık sık zaten kullanıyordum,ojelerime en yeni olarak bu iki renk eklendi,bende hemen denedim sürümü zor değil 2 katta kendini net belli ediyor,kalıcılığı ise benim gibi mutfakta tencere tellemez iseniz 3-4 gün kullanırsınız :)



COSMED,Yine bir çok ürününü kullandığım bir marka henüz bana bir memnuniyetsizlik yaşatmamış olması benimde önerilebilecek ürünlerini önermeme sebep oluyor.Hep böyle devam et Cosmed :) Başarılar.

FONEX KOZMETİK'i ben eşim sayesinde tanıdım.Bir çok ürünü evimde mevcut hatta bazen eşimin traş losyonundan aşırdığımı söylemiyeceğim :) Bu ürünü 2 fazlı fön öncesi saçları korumak fönü daha uzun kullanmak için ideal bir ürün olmuş en yakın sürede kullanmaya başlayacağım,zaten çok merak ediyorum :)


BİODER,Saç ve tüy azaltıcı olarak bilinen bir marka olsa da,bünyesinde bir çok ürün mevcut aslında,BİOBABY şampuanını 3. kutusunu bitirdik ve çocuklarım için sevdiğim bir ürün,Yüz temizleyici ürünleri ve tüy azaltıcı serumuna henüz yeni başladım kullanmaya hatta yanlış bir hareketle döktüm serumu :( 


AK BRELLA,Kaliteli kırmızı şemsiyeleri ile bizlerle beraberdi,çok şemsiye kıran biri olarak artık sevdiğim bir şemsiyem daha oldu :) Cafe,açık alanlar ve bahçelerinizde kullanabileceğiniz bir çok şemsiyesi de mevcut.


UN ELLER,BU firmanın tüm ürünleri %100 el yapımı olduğunu biliyorsunuzdur.Benim tek sıkıntım yakınlarımda ki marketlerde bu markaya ulaşamamak :( O kadar güzel ve taze ürünleri var ki tadlarına bayılacaksınız deneseniz.BURADAN hangi mağazalarda bulunduğuna bakabilirsiniz.



EEOSE'nin kaş ve kirpik serumlarını duymuştum,bize saç serumu ve şampuan seti göndermişler en yakın zamanda bir geçiş yapacağım ürünlere :)

UFRESH,Uğur soğutma grubunun bir markası olup,organik kurutulmuş ürünleri bulunmakta,incirin her türlüsünü severim o nedenle benim evde çabucak tüketildi ve çok lezzetliydi.

MİMOZA YAŞAM Tarafından ''Nefesini Keşfet'' kitabını okumaya henüz başlayamadım.Nefes terapisi ile sağlık ve mutluluk arasında ki ilişkiyi anlatıyor kitap,doğru nefes almayı,nefesin hayatımızdaki yeri...


BANVİT,Hepimize indirim çeki göndermişti,teşekkür ederiz.


MEDİWELL,Özellikle dudak bakım kremlerini ve ateş düşürücü bantlarını bulundurmanızı tavsiye ederim ki tüm ürünlerini bulundurabilirsiniz evinizde.


Son olarak SEK DÜNYASI,Tazecik günlük sütü ile bizler ile beraberdi.Setin içindeki çömlekler ile evde yoğurt yapabiliyorsunuz ama ben onu puding yapmak için kullandım çok lezzetli oldu,çünkü ben süt içemiyorum :(


Burada yer alan tüm Firmalarımıza ve Yasemin'e bu güzel ürünleri için teşekkür ederim,bizlerin paylaşımlarını ise 
#birmucizedirkadinolmak etiketi ile sosyal medya hesaplarımızdan görebilirsiniz.











12 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. canım iyi günlerde kullan :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Ürünlerin tamamı kullanılabilir,sevilen ürünler. Özellikle Sır markası annemin favorisi :) Güle güle kullanın. İnceleme yazılarını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanılabilir olması zaten bizler için avantaj,deneyimleyip okuyucularımıza fikirlerimizi anlatabiliyoruz.

      Sil
  3. güle güle kullanın bak bak bitmedi güzel bir etkinlik olmuş başka bir etkinlikte buluşmak dileğiyle

    YanıtlaSil
  4. Umarım,bir yerde yolumuz kesişir.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan ♥ Scholl en esaslı sponsor olmuş :)))

    YanıtlaSil
  6. esaslı bir çalışma olmuş başarılar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski