Merhabalar hepinize,bir kaç gündür sizlere yeni yazılar paylaşamadım üzgünüm ama işim bu aralar çok yoğun.
Bu gün sizlere evimdeki temizlik malzemeleri ve etkilerini anlatmak istedim,aslında sizlere tanıtımını yapacağım markayı hepiniz tanıyorsunuz ama bir de benden okuyun istedim.
Ben ev temizliği işimi genelde hafta sonları yapabiliyorum,evde yardımcım vs de yok,gün içinde 2 çocuğumdan dolayı zaten yeterince evim dağılabiliyor ve dolayısı ile de pisleniyor elimden geldiğince akşam saatlerinde evi süpürmeye çalışıyorum ama bazen olmayabiliyor,yorgun olabiliyorum ve takdir edersiniz ki bende bir robot değilim :)
seba kimya
Ev temizliğinde ve ev temizlik malzemelerinde çok seçiciyimdir her markayı ve her ürünü kullanmam ama denerim kesinlikle denemeden iyi yada kötü izlenim edinemem değil mi?
Bu aralar sıkça kullandığım markalardan biri olan SIR TEMİZLİK ÜRÜNLERİ,seba kimya tarafından üretilmekte ve bizler onu çok amaçlı temizlik malzemesi olan  Sır AsprinS ile tanıyoruz.
Sır AsprinS gibi evimizin bir çok alanında kullanabileceğimiz ürünleri de mevcut.Bize değerli blogger arkadaşım Yasemin'in bir mucizedir kadın olmak etkinliğinde bir çok çeşitinin orjinal boy ürünleri denememiz gönderilmişti.
sır temizlik ürünleri
Bende hemen hemen hepsini kullandım ve gözlemledim,Sır Yağ Sökücü Mutfak ürününden çok memnun kaldım,neredeyse gün boyu açık kalan aspiratörümü ve dolayısı ile çevreye sıçrayan yağ kalıntılarında çok başarılı buldum.Asprins ise oğlum yeni aldığım halımı kalemle çizince denedim ve lekeden eser kalmadığı gibi halıma da asla zarar vermedi.
sır asprinS
Yüzey temizleyiciyi zaten ev temizliklerimde kullanıyorum ve kokusunu da çok beğeniyorum,Sır derz temizleyici ise harika bir ürün,zamanla fayans aralarında oluşan kararmaları ve kirleri ciddi anlamda temizledi.(sizler için resimlerini de çekmiştim ama benim çocuklar silmişler :) )
Sır banyo ve mutfak ürünlerini ise elimin altında olanlardan gün içinde ne kadar da ev ortamında olsak mutlaka klozeti bir defa yıkarım,unutmayın ki en çok hastalıklar klozetlerden ve lavabolardan kapılır.Sır kireç sökücü ise genellikle biz evde çok fazlası ile çay tükettiğimizden dolayı çaydanlıklarımda kullanıyorum.
Yumuşatıcı olarak Sır büyülü duygular ürününün kokusu, kıvamı ve kalıcılığına bayıldım.Benim kızımın alerjisi olduğundan dolayı yumuşatıcı konusunda hassas davranıyoruz.Her türlü temizlik malzemesi kızımın saatlerce hapşurmasına neden olabiliyor,bu nedenle ev temizliğinde başta da belirttiğim üzere temizlik malzemesi konusunda hassasım.
Son olarak da yine Seba Kimya'nın markalarından biri olan Elenor oda parfümü kızım evde olmadığı zamanlarda en çok kullandığım ürünlerden.Esra'cığım ile bir karede buluşunca biz :)
sosyalannem&kırık şemsiye
Sizler beni bilirsiniz, ben yine açıklama yapayım kullanmadığım,denemediğim hiç bir ürün hakkında yorum yapmam ama yukarıda yazdığım Sır Temizlik Ürünleri yazım tamamen kişisel görüşümdür,izinsiz alınması(çalınması)ve paylaşılması yasaktır.
Son olarak temizlik malzemeleri kimyasal maddeler içerdiği için eldiven ile kullanmanızı tavsiye ederim.
Sizler Sır ürünlerini denediniz mi? 
Memnun kaldınız mı yada kalmadınız mı?
Sevgiler.....  sosyalannem (Fatma Doğan)

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. sır asprins ile tanışma hikayem :)
    eve yeni halı aldım ve halı o kadar enteresan ki üzerine ne dökülürse o lekeyi çekiyor ve halıdan zor çıkarıyorsun.
    artık elimde bez dolaşıyordum halıya birisi bir şey dökmesin diye dua ediyordum.
    sonra sır asprins aldım ve halıya birşey döküldüğünde ovalamadan önce kabasını alıp sonra bir kaç fısfıs sıkıyor ve bekletiyorum sonra siliyorum.
    oooh mis uğraşmadan
    benim asıl merak ettiğim şu

    http://www.arcelik.com.tr/set-ustu-ocak-gazli-ocaklar-STO-812-E.html

    evimde ınoks set üstü ocak var bu ocak için sır ürünlerinden hangisini tavsiye dersiniz.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde var öyle bir halım ne yazık ki dokumasından kaynaklı yün halılarda daha zor oluyor leke çıkarmak.Benim evimde ankastre olmadığı için yanlış yönlendirme yapmak istemem Esmannur Hanım. :(

      Sil
  2. Güle güle kullan.Derz temizleyiciyi çok merak ediyorum anacak temizliğe ayrılan zamanı uzatacağından kullanmayı erteliyorum şimdilik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Ben her hafta temizlik yaptığım için zamanlama sorunu yaşayamıyorum yapmak zorundayım çünkü :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski