Mutfaklarda özenle yaratılan sihirli anların ustası Dr. Oetker, 15 Ekim 2009 - 31 Ocak 2010 tarihleri arasında binlerce aileyi sihirli hediyelerle buluşturuyor.



* 2 aileye kendi kendine park edebilen VW Tiguan Fun&Function Araba

* 202 aileye 1 kaşık yağla 1 kilo patates kızartabilen Tefal Actifry Fritöz

* İlk 2002 aileye dökerken ölçümleme yapabilen Sihirli Ölçü Kabı



Yapmanız gereken tek şey paketin içinden çıkan kartınızdaki şifreyi posta, internet veya kısa mesaj servisi yoluyla göndermek...



Nasıl katılacaksınız ?



Posta ile katılım: Paketlerin içinden çıkan kartların aslını bir zarfa koyun, zarfın üzerine adınızı, soyadınızı, yaşınızı, telefonunuzu ve açık adresinizi yazın, "PK 70 Levent/İstanbul" adresine gönderin.



Kısa mesaj ile katılım: Kartların arkasında yazılı olan şifre ile ad, soyad, yaş ve adres bilgilerinizi Türkçe karakter kullanmadan ve büyük harflerle, arasına birer boşluk bırakarak yazın, tüm operatörler için geçerli olan 3160 servis numaralı hatta gönderin ve şifre yazılı kartı kampanya sonuna kadar saklayın.



Kısa mesaj örnek: YHDUR74G YONCA CAN 32 BEBEK YOLU NO:36 D:3 BEBEK İSTANBUL





İnternet ile katılım: http://www.droetker.com.tr/ adresindeki kampanya formuna kartların arkasında yazılı olan şifre, ad, soyad, yaş ve adres bilgilerinizi yazın, şifre yazılı kartı kampanya sonuna kadar saklayın.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski