Akşam saatleri olunca ben ofiste atıştırmalık bişeyler arayışına girerim hep :) Günün yorgunluğundan mı yoksa alışkanlıktan mı bilemiyorum.Hafif ama güzel tatlar bana cazip geliyor.
Bugün benim çantamda ki misafirim http://www.aspire.com.tr/ idi.
#2forall #2forallevent #nf2014event sponsorlarımızdandı aynı zamanda.
İlk kez tattım hem kalorisi düşük ve aynı zamanda kalori yaktırıcı olması da muhteşem bir olay benim için.
Tadı ve içimi çok leziz,sanırım bundan sonra vazgeçilmezlerim arasında yerini alacak.Gün boyu oturarak çalıştığımdan dolayı da kalori sorununa çözüm olabileceğini düşünüyorum.


Tadı çok iyi olan, ferahlatıcı, hafif gazlı bir içecek aynı zamanda kalori de yaktırabilir mi?
Aspire, devrim niteliğinde bir ürün. Aspire, İngiltere’de satışa sunulan ilk kalori yaktırıcı hafif gazlı günlük içecektir ve alanında lider bir İngiliz Laboratuvar tarafından test edilerek kutu başına ortalama 200 kaloriye kadar yaktırabileceği kanıtlanmıştır.
Diyor firmamız...
Bu ürünle de tanıştığım için çok memnun oldum herşeyi tatmak bilmek tanımak lazım.Bilmiyorsak da ögrenmek lazım değil mi?
Sizlerde tanımak ve tatmak isterseniz eğer,aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
Sevgiler....

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhabalar,

    Ben Aspire'ı düzenli tüketen biriyim. Her ay 24'lü kutu sipariş ediyorum. Çok severek içtiğim ve benim için diet kolanın yerine alan bir içecek (onun sağlıklı alternatifi gibi)
    Gratis'ten almak yerine aylık olarak online sipariş veriyorum. Bugüne kadar online siparişlerimde hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir defa kargo firmasından kaynaklı bir durum oldu. Onu da anında bir geri dönüşle (üstelik bir kutu da hediye ederek) çabucak düzelttiler. İçeceğin kendisi de ekibi de pek şeker :)
    Dört kutuyu geçirmemek konusunda bir uyarı var kutunun üstünde. Ben genelde dördü buluyorum. Özellikle sıcak yaz günlerinde çok iyi gidiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski