Carrefour İçerenköy AVM, Sevgililer Günü’nde Hediye Seçme Derdine Son Veriyor.
Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Türkiye’de ilk kez uygulanacak “Gift Selector” teknolojisi ile hediye seçme derdine son verecek. Carrefour İçerenköy AVM’de 1-15 Şubat tarihleri arasında Twitter entegrasyonu ile kişiye özel ilgi alanlarını belirleme özelliği sunacak olan “Gift Selector” kiosku ile hediye seçmek artık çok kolay.


Carrefour İçerenköy AVM bünyesinde yer alan mağazaların stok bilgilerinin yer aldığı veri tabanı üzerinden çalışacak olan sistemi kullanmak için hediye alınacak kişinin Twitter hesabının sisteme tanıtılması yeterli olacak. Hediye seçilecek kişinin son 300 tweetini inceleyerek ilgi alanlarını belirleyecek olan sistem, hediye seçiminde en doğru alternatiflerden oluşan ürün listesini sunacak.

Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan sistemle; hediye alternatifleri istenirse fiyat aralıklarına ve alınmak istenen hediye türüne (giyim, aksesuar, kozmetik, renk vb.) göre özel arama gerçekleştirebilecek.

“Gift Selector” tarafından belirlenen ürün listesinden hediye seçen ve avantajlı alışveriş kartı Shop&Win ile alışveriş yaparak ürün fişini danışmaya ibraz eden ilk 500 ziyaretçinin Shop&Win kartlarına anında 15 TL miktarında para puan* yüklenecek.

Carrefour İçerenköy AVM, kampanya kapsamında ilk 500 kişinin yapacağı alışverişlerde Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’na (TESYEV) 5 TL bağışta bulunacak.

*Yüklenen para puanlar 1 Mart Pazar tarihinden itibaren kullanılabilecektir.
Hafta sonu bir yoklama yapmak lazım demek ki Carrefour İçerenköy AVM'ye :)



www.carrefouricerenkoy.com /   www.ceficturkey.com

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski