Selamlar herkese yazla kış arası gidip geldiğimiz şu günlerde tamda hastalık havası olarak tabir edebiliriz bence...
Bu gün size bal gibi bir bal olan herkesin de bildiği ama yakından tanımak isteyecekleri bir bal markası olan Anavarza Bal,1979 yılında Süleyman Sezen tarafından kurulan Sezen Gıda Ltd. Şti., hayvancılık ve perakende alanında uzun süre hizmet verdikten sonra, 1995 yılında ANAVARZA BAL markasıyla, bal sektörüne giriş yaptı.
Bizde bal tüketimi çok yoğundur kızımın isteği üzerine,daha çok petek bal tüketiyoruz.

Süzme ballar petek ballara göre daha pratik en azından yenilmesi ve sürülmesi güzel.Bal işi sabır işidir bence bu işi ise bilenlere bırakmak gerekir bize de tüketmesi kalır,bu nedenle Anavarza Bal'ı biz çok sevdik.Ben bir anneyim ve çocuklarım için en iyi olanını araştırır alırım.Anavarza balı denedikten ve beğendikten sonra iş yerimde de tüketmeye başladık.
Kıvamı,lezzeti anlatılmaz yaşanır denilircesine mutlaka tatmanız lazım ki beni anlayabilesiniz.
Bir çok bal markası olmakla beraber ben bir anne ve tüketici olarak asla bildiğiniz,güvenilir markalardan şaşmamanızı öneririm bal diye piyasaya sürülen bal değildir sadece AL için sağlıksızca içine bir çok kimyevi ve kanserojen madde bileşimleriyle piyasaya sürülmektedirler.Buna daha önce çalıştığım bir televizyon kanalında yakından şahit olmuştum.
Sizlere gönül rahatlığı ile sabrın selamete erip sofralarımıza kadar uzanan bu yolda gerçek bal tüketmeniz için Anavarza Balı öneriyorum.Kıvam,lezzet,güven,kalite ne ararsanız bulacaksınız emin olun.

Afiyet olsun efem:)
Peki siz hangi markaları kullanıyorsunuz?
Anavarza Balı denediniz mi?
Sosyal medya'da Anavarza Bal linkleri aşağıdadır.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Güvenilir bir bal bulamadığımız için uzun yıllardır evimize ne yazık ki bal girmiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük boyları var dilersen satın alıp deneyebilirsin ayşegülcüğüm.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski