Merhabalar herkese 18 Nisan tarihinde sevgili arkadaşlarımız Nihan ve Şafağın düzenlediği #nihanvesafakla23nisan tagli etkinliğimizden BURADA Ki yazımda bahsetmiştim,çok enerjik çok renkli ve bir o kadar da güzel bir gün yaşadık biz blogger anneler ve çocuklarımızla,bugün sizlere etkinlikte bizleri hediyelere boğan firmalarımızdan bahsetmek istiyorum.

Alfabetik sıraya göre başlamak istiyorum.
Sır,sabır,armağan sloganlarıyla daha öncede BURADA sizlere bahsetmiş olduğum ANAVARZA BAL bizlere ve çocuklarımıza özel paketiye dikkat çeken balları ile bizlerin yanındaydı.


Çocuklarınıza peynir sevdirmenin ev zevkli yönü olan ARİSTE PEYNİR DÜKKANI bir cumartesi kahvaltımızda soframıza eşlik etti.Süt ve süt ürünleri hem çocuklar hemde yetişkinler için önemlidir,soframızdan eksik etmeyelim.


Artık yaza kavuştuk deniz,kum,tatil hayalleri ve rezervelere başlanıldığına göre bebek ve çocuklarımızı düşünme vakti de geldi.BEBAK bizleri düşünmüş ve bu güzel ürünleriyle bizlerleydi.

Çocuklarımızla yaptığı güzel etkinliklerden kurabiye yapımı ve şekerin yaşamımızdaki kötü yönlerini anlatan BİKBİKKİTCHEN firmasının yetenekli sahibesi Aybike Hanım bize oluşumundan bahsetti.


Japonya'da yılın yangın söndürme ürünü olarak seçilen BONEX TÜRKİYE olası kötü durumlara karşı bizlere yangın söndürücü ürünlerinden göndermişler.Allah kimseyi bu tür durumlarda bırakmasın diyor ve ecza dolabımıza ekliyoruz.

PERFETTI VAN MELLE güvencesi tarafından çok yakında market raflarında görmeye başlayacağımız CHUPACHUPS ürünleri ilk tüketicilerinden tam not aldı.
Bebek, çocuk bakımı denilince ve bıcı bıcı yaparız kelimesiyle özdeşleşen bir firma DALiN  çocuklarımızın ihtiyacı olan dolu dolu bir set göndermişler.Dalinin şampuanının kokusunu çok severim arada bende saçlarımı yıkarım :)
Egzama, kuru ciltlere karşı kortizon içermeyen yeni nesil tescilli ve Türkiye'de tek marka olan DERMECTO anne ve çocuklarımıza hediyesiyle ve sunumuyla bizlerleydi.





Kilden gelen güzellik sloganlarıyla hepimizin bildiği ve benim evimde severek de kullandığım şampuanımın markası DERMOKiL bizlere daha bakımlı olmamız için bizlere yeni ürünlerinden göndermiş online shop mağazasından sizlerde geniş ürün yalpazelerini inceleyebilir zahmetsizce sipariş verebilirsiniz.

Bulgur denilince ilk akla gelen markadır,DURU BULGUR, en yeni ürünlerini en kısa sürede deneyeceğim bulgura hayat veren marka benim gözümde ve yararlı olduğu kadar da besleyicidir.

Çocuklarımızın tutkusu olan leliko,pepe ve bir çok markanın lisanslı ürünlerini de bulabileceğimiz DÜŞYERİ SANAL MAGAZA yeni ve aktivite dolu dergileriyle çocuklarımıza hediyesiydi.

Yıllar önce beraber bir kampanya facebook sayfamda düzenleyip hediye verdiğimiz çocuklarımızın el göz koordinasyonuna büyük katkısı olan EDUKİDS oğlum ve kızıma oyun kartlarından hediye etti.

ERA KOLEJLERİ gün boyu bizlere ve çocuklarımızla onlarca aktivite gerçekleştirdiler yeni açılacak okulları ile ilgili bilgiler aldık.Çocuklarımıza ve bize hediyeleri de vardı elbette.



Kitap okumayı kim sevmez ki ben bayılırım mesela boş vakitlerimde 1 kelime bile öğrensem bana yeter diyerek kitaplara sarılırım.Çocuklarımıza GD KİTAP tarafından hediye edilen çok güzel kitaplarımız.

Güzellik ve bakım denilince aklımıza gelen neredeyse her İl ve İlçe'de sıkça mağazalarını gördüğümüz GRATİS bünyesindeki markalarından olan benimde severek ürünlerini kullandığım SPLAT ile bizlerleydi.

Türk kahvelerimizin vazgeçilmezi,Türk kültürümüzün örneklerinden olan, HACI BEKİR tadı damağımda kalan şekerleme ve lokumlarıyla bizlerleydi.


Ev yapımı butik kurabiyenin adresi HOMEMADE etkinlik günü masalarımızı şenlendirdi,baloncuk şeklindeki kurabiyemizi kızım etkinlik sırasında tüketmişti bile :) Ellerinize sağlık.

Varsa yoksa KLİKSA :) Biz blogger çocuklarını bu etkinlikte de  yalnız bırakmadı.Bu arada sitelerindeki indirimleri takip etmenizi de öneririm.


Bir ailenin en büyük mutluluğudur tüm sevdiklerini aynı sofrada görmek ve herkes sofraya sloganı ile sofralarımızda bir arada olalım diye KNORR bizimleydi.


Buraya yazdığım tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Bu etkinliği düzenleyen sevgili arkadaşlarım Nihan ve Şafak emeklerinize sağlık.
Diğer sponsorlarımızla ve blogger arkadaşlarımızın hediyeleriyle en yakın sürede sizlerleyim.
Bizlerin paylaşımlarını görmek isterseniz #nihanvesafakla23nisan taginden takip edebilirsiniz.
Sevgiyle kalın....

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. çok eğlenceli olmuş bu etkinlik özellikle jelibonlara bayıldım..

    YanıtlaSil
  2. çookkk eğlenceli ve verimli bir etkinlik olmuş belliii.
    facebook ve instagramdan da görmüştüm ki zaten fotoğraflarınızı (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski