ANAVARZA BAL, GURME TATLARI İLE SOFRALARINIZA KONUK OLUYOR
Türkiye bal pazarının lider markalarından Anavarza Bal, farklı tatları sevenlere Gurme Serisi’yle lezzetli alternatifler sunuyor. Doğanın bizlere ikramı olan balı titizlikle ve en doğal haliyle üreten Anavarza Bal, Gurme Serisi’nden Kestane, Keven-Kekik ve Narenciye Balı seçenekleriyle sofralarınızı tatlandırıyor.
Lezzetiyle fark yaratan Anavarza Bal, birbirinden farklı tatları içeren Gurme Serisi ile sağlığı ve doğallığı beğeninize sunuyor. Kan yapıcı özelliğinin yanı sıra hızla kana karışan ve enerji kaynağı olan Gurme Serisi balları, içindeki mineraller sayesinde kemiklere ve dişlere de faydalı. Tüketicinin damak tadına uygun olarak üretilen Gurme Serisi Kestane, Keven-Kekik ve Narenciye ballarıyla kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezi olacak.





Kestane Balı
Düzce, Yalova ve Kastamonu bölgesinde yetişen kestane çiçeklerinden elde edilen bu bal bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sağlımızı korumanıza yardımcı oluyor.
Keven-Kekik Balı
Kayseri, Elazığ, Malatya ve Bingöl çevresindeki keven ve kekik çiçeklerinden üretilen Keven-Kekik balı kokusu ve aroması ile vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacak. Enzim içeriği bakımından çok zengin olan bu bal, tadıyla damakları lezzetlendirirken yararlarıyla da vücuda şifa sağlıyor.
Narenciye Balı
Akdeniz Bölgesi’nde yetişen çiçeklerden elde edilen Narenciye balı sunduğu lezzetin yanında doğal faydalarıyla da vücudunuzun direncini artırmaya yardımcı oluyor.
Çocuklardan yetişkinlere kadar herkese balı sevdiren marka Anavarza Bal, aralıksız süren Ar-Ge çalışmalarıyla, tüm bal çeşitlerini özel üretim tesislerinde yaptığı çeşitli analizler sonucunda katkı maddesiz ve el değmeden üretiyor.
Anavarza Bal Hakkında:
1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Şti. 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın Kozan ilçesinde kurulan şirket, ismini bölgenin sembolü Anavarza Antik Kenti'nden alıyor. 450 m2’lik alana kurulan üretim tesisleri, bugün 10.000 m2’ye ulaştı ve Kozan'da istihdam sağlamaya devam ediyor. Aralıksız yapılan AR-GE çalışmaları ve üniversite iş birlikleri Anavarza Bal'ı sektörde yeniliklerin öncüsü olan bir marka haline getiriyor. Amerika'da ve Avrupa'da yıllardır tüketilen Krem Bal'ın bundan böyle Türkiye'de de üretilmesi, bu çalışmaların kıymetli sonuçlarından biri. Ayrıca seçkin gıda markalarına verilen "BRC Global Standart - Grand: A" gibi sertifikalar, titiz çalışmaların bir başka getirisi. Anavarza Bal; Süleyman Sezen'in açtığı yoldan, yine kendisinin önderliğinde, Can Sezen'in yönetiminde en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor.
SIR
İnsan idrakini aşan kusursuz bir sistem. Çiçeği seçmesinden poleni taşımasına, işlemesinden muhafazasına kadar anlaşılması imkansız bir süreç bu. Onlara ve sırlarına saygı duyuyoruz. Onlar ki, minik kanatlarında evrenin sırlarını taşıyor.
SABIR
Tabiatın uzmanlık alanı: Sabır. Sakin, telaşsız, aksamayan işleyiş. Hata kabul etmeyen,
mükemmel zamanlamayla yürütülen işler. Doğadan bize en iyisini vermesini bekliyorsak,
bunun en büyük bedeli sabır. İnsanın en çok zorlandığı erdem. Arıcılık yapıyorsak, sabra ihtiyacımız var. Sabırlı olmaya mecburuz.
ARMAĞAN
Sırrın sabırla buluştuğu yerde, doğanın insana jesti. Lezzetin ve sıhhatin bir arada bulunduğu eşsiz besin. Ve mesele, armağanı korumak; insanlara, kıymet bilenlere aynı kusursuzlukla sunabilmek.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bu kış oğlumun boğazı ağrıdıkça sütüne hep bundan koydum ...

    YanıtlaSil
  2. Bir etkinlikte hediye edilmesi ile tanıstıgım anavarza balı cocuklarımda bizde severek tüketiyoruz. Deneyip devamını aldığım nadir ürünlerden diyebilirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski