Bugün sizlere yaklaşık 3 yıl önce aldığım ve severekte kullandığım bir üründen bahsedeceğim,ürünü düzenli kullanımınızda farkı zaten göreceksiniz.Ürünü hangi siteden aldım hatırlamıyorum :)
CCS VIBRO SHAPE

Bildiğiniz üzere boyun ve bel fıtıklarım var son zamanlarda kendimi ani hava değişimlerine karşı korumadığım içinde özellikle boynumda ciddi bir ağrım var,işten eve gittiğimde mutlaka kremlerle boynumu ovduruyordum ki biden aklıma VİBRO SHAPE'm olduğu geldi ürünü daha önce zayıflamaya yardımcı olarak almıştım bel bacak ve basenlerde düzenli kullanım sonunda ciddi sıkılaşma ve zayıflama görmüştüm tabi ufak da diyet yaptım.
2 gündür ürünü masaj yapmak için sırt ve boynumda kullanıyorum ve memnunum yine :)
VİBRO SHAPE'nin masaj,sıkılaştırma,yağ yakımını hızlandırma gibi özellikleri var,kolay kullanım ve 3 farklı modda hız ayarı ve 5,8,12 dakikalık kürleri var.Bu ürünü sıkılaşmak,yağ yakmak ve zayıflamak isteyenlere ufak diyetler eşliğinde tavsiye ediyorum.
Hamilelik şüphesi olanlar asla kullanmasınlar ve tabi ki hamileler de :)
Peki siz ne önerirsiniz bana 5 kilogram fazlalık için?
Sevgiler

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ben de kilo aldım valla çare bulan haber versin hepimize :) Geçen yıl pilates yapıyordum ciddi anlamda yararı olmuştu ama bu sene biraz tembelleştim sanırım. Sağlık sorunları da olunca. Bu aletten bende de vardı sanırım; yazınız sayesinde aklıma geldi tekrar başlayayım bununla çalışmaya :) Sevgiler...
    http://www.duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bel fıtığı bende de mevcut iyi geliyorsa denemek isterim.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski