Carita Ideal Hydratation serisi ile,
6 Günde 4 Kat Daha Fazla Nem
1945 yılında kurulan ve kusursuz protokolleriyle
kişiye özel cilt bakımında güzel sonuçlar sunan Carita, Fransız Polinezyası’ndan, Raiatea adasından gelen etkili formülü ile 6 günde 4 kat daha fazla nem sunuyor.
Carita, yıllar boyunca eski volkanlardan oluşmuş ve mercan kayalıklarının koruduğu okyanusun derinliklerinden, cilde iyi gelen mineraller ve elementlerle dengelenmiş kusursuz bir suyla değerli bir formül yarattı. Carita laboratuvarına taşınan bu saf su, Carita Ideal Hydratation serisinin aktif içeriğini oluşturdu.






Carita Ideal Hydratation yüz bakım serisi, nemsiz, yorgun ciltler için yaratılmış, cildin daha aydınlık olmasını sağlayan ve yaşlanma belirtilerini yavaşlatan 5 üründen oluşur. Üçlü nemlendirme sistemi ile cildin doğal nem mekanizmasının onarılmasına yardımcı olan seri aktif içeriği sayesinde sürekli nemlenme sağlar.
Aynı zamanda, cildin hücresel enerjisini harekete geçirerek, yaşlanma belirtilerini yavaşlatan formül vitamin ve mineral içeren bitki ve meyve özleri ile daha canlı, daha enerjik ve elastik bir cilt sunar. Sadece 6 günde, üst derideki nem molekül sayısı 4 katına çıkar.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. carita markasını çok severim kremi ve peelingi var bende harikalar..

    YanıtlaSil
  2. oooo.. bu ürün tam benim gibi nemsiz, kupkuru cilte sahip birisi için on numara :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski