En Güzel Yılbaşı Makyajı essence’den
Avrupa’nın lider kozmetik markası essence ile yılbaşı gecesinin yıldızı sen ol!
essence’in göz farı, the gel ojesi ve sheer&shine ruj ile etrafındakileri kendine hayran bırak.

essence’in göz farı ile yılbaşı gecesi makyajınız çok daha göz kamaştırıcı olacak. essence göz farı paleti yumuşak ve uzun süre kalıcı yapısı ile doğal bir görünüm yaratmanıza yardımcı olurken yılbaşı gecesine gözlerinizle damga vurmanızı sağlayacak.
Yeni yılda dudaklarındaki ışıltı ile parla!
Dudakların yeni favorisi essence sheer&shine ile yılbaşındaki muhteşem görünüşünü tamamlıyor, kapatıcı özelliği ile dudaklara fantastik bir parlaklık sağlıyor. Süper yumuşak formülü sayesinde dudaklarda hoş bir his bırakan sheer&shine gece makyajları için ideal.
essence the gel oje, göz farı ve sheer&shine ruj’a ile yarattığınız makyajınızı tamamlayacak.
essence göz farı
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 6,00TL

essence sheer&shine ruj
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25TL

essence the gel oje
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 2,95TL


essence markası, 2001 yılında Alman cosnova Beauty çatısı altında faaliyetlerine başladı. Kısa zamanda Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası haline gelen essence’i Eczacıbaşı Girişim, 2012 yılında Türk iye pazarına sundu.
Dünyada 70'den fazla ülkede, 22.000'i aşkın satış noktasına dağıtılan essence, trendlere uygun ve kaliteli kozmetik ürünlerini uygun fiyatlara sunuyor. Ürünlerinin kalitesi birçok ödül ve test onayıyla kanıtlanan essence, popüler dergilerin okuyucu anketlerinde en iyi markalar arasında gösteriliyor.
Üretim süreçleri, raf ömrü ve ürünlerin güvenlik değerlendirmesi olmak üzere Avrupa Kozmetik Yönetmeliği’ne sıkı bir şekilde uyum gösteren essence, ürünlerinde alerjik reaksiyonlara yol açabilecek hammaddeleri kullanmıyor, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. essence’in tüm ürünlerinin içeriğine, özel ‘inci kitapçığı’ndan ve essence web sitesinden ulaşabilirsiniz. www.essence.eu

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Tam yılbaşı için çok güzel görünüyor özellikle rujunudeneyeveğim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski