Merhabalar herkese,bugün ilk olarak kendimden başlayarak bir yenilik yapmak istiyorum,bundan sonra her hafta bir yada bir kaç girişimciyi sizlere tanıtmak,hayatımızda neleri aşabileceğimizi,neler yapabileceğimizi,nasıl mücadele verebileceğimizi ve dahası nasıl ''marka'' olabileceğimizi anlatmak istiyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki ''sosyal annem'' bir marka mı?
Tabi ki değilim,ama olabilirim :) Marka olmak için bir satış,ürün pazarlamanıza ve bunların tüketici tarafından beğenilmesi size getirisi olması gerekmiyor illa ki,tabi ki bir çok insan bu düşünce ile yola çıkıyor başaranda oluyor başaramayıp geri çekilen de...
Aslında hayat bir mücadele değil mi?
Bu mücadele de marka olmanın ve ekstra maddi ve manevi gelir elde etmenin kime ne zararı olabilir?
Konuyu fazla uzatmadan biraz beni tanıyalım isterseniz,öyle soru cevap şeklinde ilerlemek yerine tamamen kendimi anlatmayı tercih ettim.
Sosyal Annem Kimdir?


Nüfus kağıdına göre 10.01.1986 asıl doğum tarihim 08.09.1982 Çankırı doğumlu 6 kardeşli bir ailenin en küçüğüyüm.Nüfus cüzdanım ile gerçek yaşım arasındaki fark ise tamamen babamın ihmalinden kaynaklanmış :)
Tipik bir başak burcu kadınıyım.
İlk okul ve liseyi bitirdikten sonra üniversite Dış Ticaret 1. sınıftan bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.
15 yılı bitirmiş bir evliliğe sahibim.9 yaşında Ayşe Ebrar adında bir kızım 4 yaşında Ahmet Çınar adında bir oğlum var.

İstanbul'da yaşıyoruz bizimle beraber evimde kayın validem ve kayın validemin annesi de beraber yaşıyoruz,yani demem o ki bazı kayın valideler öcü değildir :) Kayın validem ile arkadaş gibiyiz ki bir çok blogger arkadaşım da tanır kayın validemi.
Eşim müzisyen aynı zamanda elektrik teknisyeni.


Çalışma kısmına gelirsek,çalışma hayatım henüz çok yeni,2,5 yıldır çalışıyorum.Asıl mesleğim muhasebe ama şuan aile şirketimizde elektrik,proje ve evrak takipleri yapmaktayım aynı zamanda muhasebesine de ben bakıyorum.
Yaklaşık 9 yıldır blog yazıyorum,sosyal medya hesap yönetimi yapıyorum,bloga başlamamın en büyük sebebi kızım oldu! Onu nasıl büyüteceğim,hastalandığı zaman neler yapacağım gibi bir çok soru kafamda belirince,bir çok anne de bu konuda arayışlar içerisindedir diye başladım.Bu blogun haricinde şiir blogum ve beni tanımayan insanlara günlük niyetinde tuttuğum bir bloga da sahibim :)
Blogumun içeriği ise marka ürün tanıtımları,mekan tanıtımları,moda,etkinlikler,çocuk,sağlık kısacası hayattan her şey... 
Anneler bakımlı da olur,modayı da takip eder,mutfağı da ,sağlığı da ve bir çok şeyi de anneler robot değildir değil mi?
Neden Sosyal Annem adını kullanıyorum?
Yukarı da belirtiğim üzere anneler robot değil ve bir çok şeyi bir anda yapabilen Allah'ın yaratmış olduğu en güzel canlılarız.Bu nedenle tüm annelere de örnek olabilmek adına bu isimle devam ediyorum.
Amacım neler?
Amacım herkse bir nebze de olsa istedikleri her konuda yardımcı olabilmek.
Blog haricinde neler yapıyorum?
Çalışıyorum,hafta sonu evimde çocuklarımla zaman geçiriyorum,temizlik,bulaşık kısacası tam annelik,facebook sayfamda çekilişler düzenleyerek firmalara katkıda bulunmaya çalışıyorum,tanınsınlar daha çok alışveriş yapılsın istiyorum.
Benden bu kadar.Umarım sıkılmadan okuyup neler yaptığımı ve neler yapabileceğimi anlamışsınızdır.
Sizler de benimle online röportaj yapmak,sosyal annem blogunda benimde adım geçsin diyorsanız maillerinizi sosyalannemblog@gmail.com'a bekliyorum...
Sevgi ve sağlıkla kalın....
Sosyal medya limklerim sağ köşede mevcut :)




14 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ne güzel anlatmıştım kendini canım :) en çokda bazı kayınvalideler öcü değildir lafına bayıldım ;) 8 senedir evliyim bende eşimin ailesi ile yaşıyorum ve çok şükür bizde arkadaş hatta bazen anne koz gibiyiz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,Alah başımızdan eksik etmesin diyelim o zaman...

      Sil
  2. Kadınların her alanda olmasına çok seviniyorum. Herşeye yetişebiliriz tabi ki. Erkeklerden farklı olarak bir kaç işi aynı anda yapabilme yeteneğine sahibiz. Güzel anlatmışsınız kendinizi marka olun en kısa zamanda inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Kadriye,başarmanın yolu istemekle başlar dilerim hepimiz isteklerimize kavuşuruz.

      Sil
  3. güzel bir yazı olmuş, senin gibi çok doğal :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Hiç sıkılmadan okudum. Evet hala bir çok kesim kabul etmesedde kadın hayatın her alanında başarılı bir şekilde var ve var olmaya da devam edecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Başarı en çok kadınlara yakışıyor :)

      Sil
  5. güzel bir anlatım yapmışsın tebrikler :)

    YanıtlaSil
  6. çok samimi anlatmışsın kendini çok güzel ;)

    YanıtlaSil
  7. Bravo size enerjiniz hiç bitmesin diyorum. Samimi içten bir yazı olmuş. Tebrikler 👍

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski