Merhabalar bugün sizlere hafta sonu için kaçamak yapabileceğiniz bir otel olan, Burgu Arjaan Rotana'da biz geçtiğimiz hafta sonu sevgili blogger arkadaşım FUNDA'nın davetiyle keyifli bir o kadar da güzel bir kahvaltı ve brunch gerçekleştirdik, detayları hakkında bilgi vermek istiyorum,bol kahkaha,bol eğlence ve kalabalık.Ben Anadolu kızı olduğumdan misafiri ve kalabalık ortamları çok severim,tam da beni anlatan oturduğum yere çok yakın olan hatta her gün sabah akşam işe gelirken önünden geçtiğim ve içini de bir o kadar merak ettiğim Maltepe BURGU ARJAAN BY ROTANA'da harika bir gün geçirdik.


Canlı müzik eşliğinde kahvaltımıza başladık.Menüleri ve çeşitler o kadar geniş ki insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Bir birinden taze ve özenle hazırlanıyor kahvaltılar ve diğer yiyecek çeşitleri.Mutfakta Türkiye'nin en yetenekli Şefi Rafet İnce ve ekibi var..





Ellerinden çıkan her lokma özenle ve aşk ile hazırlanıyor.



Burgu arjaan by rotana otel 3 farklı tasarımı bir araya getirdi,yapım aşamasında ben yanında ki kocaman kulelerde çalışıyordum ve heyecanla nasıl bir yapı çıkacağını bekliyordum. :)

Otelin tüm odalarında çamaşır makinası,kurutma makinası ve özel mutfağının olması kendinizi evinizde hissetmenize olanak sağlıyor.

Otel'de kapalı yüzme havuzunun yanı sıra açık yüzme havuzu,çocuk odası,spor salonu,sauna ve buhar odaları mevcut.



Beş özel toplantı salonu ile de kendinize özel davetlerinizde mutlaka birini seçme şansınız da doğuyor.
Gün içinde o kadar eğlendik ki anlatmaya kelimeler yetmez.Bir arkadaşımızı Dubai'ye 3 arkadaşımıza akşam yemeği ve 1 arkadaşımıza da tam bir yıllık Spa ve havuz girişi hediye edilen bu günde en büyük sürpriz Özlem Mekik ve Şef Rafet İnce'yi yakından tanımak oldu. Amatör olarak çektiğim güne ait videoları VİDEO kanalımdan izleyebilirsiniz.
Şef  Rafet İnce

Fiyatlar mı? Oda fiyatları, 70 Euro'dan başlıyor.Otelin mutfağı ise, Rafet İnce ve ekibine teslim. Birbirinden güzel lezzetlerin olduğu Pazar brunch 'ı 70 TL. Brunch yanında havuzdan da faydalanmak isterseniz alkollü yada alkolsüz olarak fiyatlandırma ikiye ayrılıyor. Brunch, Mimoza kokteyl, Sınırsız alkolsüz içecek ve  Açık ve kapalı havuz kullanımı 90 TL.  Alkol kullanmak isterseniz, Brunch, Sınırsız yerli alkollü içki ve Kapalı Havuz 160 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Biz bu günü böyle mutlu noktalandırdık.Daveti için sevğili Funda'ya,bizleri misafir ettikleri için Burgu Arjaan By Rotana ailesine,enfes lezzetleri için Şef Rafet İnce'ye ve Özlem Mekik'e ve yönetim kuruluna,kısacası emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Burgu Arjaan By Rotana Otel
.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski