Bugün sizlere biraz eğlenceli bir yazı hazırladım....
Konumuz ''Müzik''. Bilirsiniz ki müziksiz,ritimsiz rutin bir hayat çekilmez bizlerde gün içinde evde,ofiste,arabada ve mümkün olan her yerde müzik dinleriz.
Herkesin müzik kültürü farklıdır.Bir çok ritmi bir arada dinleyebilmemiz müziğin evrensel bir simge olduğunun da belirticisidir.
Bu gün sizlere eğlenceli,her tür müziği ritimlere döken ''Ritimart'' müzik grubunu paylaşıyorum,dedim ya müzik evrenseldir...

Ritimart

Ritm Art; 2003 yılında Mustafa Kemal Cokşen önderliğinde kurulmuş. Arap,Hint,Latin,Afrika ve  Anadolu'dan Türk Halk,Türk Sanat ve Alaturka ezgilerini baz alıp,yerli yabancı birçok eseri yeni yorumlarıyla bizlere sunuyorlar. Özel davetlerde gösterilerinin yanı sıra ritm eğitimleri de vermekteler. 


Ritimart Atolyesi belli aralıklarla dönemsel olarak amatör müzik sevenlere ders veriyor ve gruplarla eğlenceli organizasyonlara katılıyorlar.

Ritm Art'ın , RitimArt Elegance Orkestra, RitimArt Balkan Orkestrası, DJ&Perküsyon performansları ve RitimArt Latino, RitimArt Davul Şov, RitimArt Varil Şov  değişik perküsyon çalışmaları arasında.

Sizler için eğlenceli videolar da çektim tabi amatörce :) Buradan tıklayarak izleyebilirsiniz.
Ruhunuzdan ve evinizden neşe,huzur,müzik hiç eksik olmasın....

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski