Merhabalar herkese,bugün sizlere geçen yıldan beridir denediğim revox at kuyruğu şampuanı deneyimimden bahsetmek istiyorum.
Revox at kuyruğu şampuanını ilk kullandığım zaman boyalı olan saçlarımda biraz sertleşme yapmıştı ve kullanmayı bırakmıştım,benim huyumdan olacak ki Revox'un saç kremini de kullanmayı akıl etmedim.:) Çünkü her türlü şampuanlar boyalı saçlarda sertleşme ve taramada zorluk çıkarabiliyor,bir süre sonra tekrar kaldığım yerden kullanmaya devam ettim amacım yeni kestirdiğim saçlarımı biran önce uzatmaktı.


İlk şişeyi bitirdiğimde gözle görülür derecede saçlarımın uzamasına şahit oldum ve devam ettim.Bunun yanında yine geçen yıl düzenlemiş olduğum sosyalannemile14subat blogger etkinliğimde tam set olarak hediye edilmişti ve bu defa tam teşekküllü ve düzenli kullanmam gerekiyordu artık bende düzenli bir şekilde şampuan değişimi yapmadan (arada kısa süreli denediklerim oldu tabi) devam ettim ve bugün bu yazıyı okuyorsanız şunu belirtmek isterim.Ben revox at kuyruğu şampuan serisine başladığımda omuzlarımda olan saçlarım şuan belimi geçiyor :)



Uzun ve boyalı saçın bakımı zor olmakla beraber kışın ıslak kalan saçlar hem boyun fıtıkları hemde sinüzit için büyük bir tehlike de oluşturuyor.Bende artık saçlarımı yıkadıktan sonra ya doğal bir şekilde kurumaya bırakıyorum yada kurutma makinası ile kurutuyorum.
Son olarak yeni denemeye başladığım yine revox markasının ürünü olan bitkisel içerikli kalıntı giderici şampuan da benden tam not aldı.

Peki Revox kalıntı giderici şampuan da nedir? derseniz.Bilirsiniz ki saçlar kadının en önemli aksesuarıdır ve saçlarına o kadar özel bakar.Bütün gün veya bütün hafta boyunca saçlarımıza sıktığımız spreyler,şekillendiriciler,saç bakım yağları saç diplerimizde kalıntılar bırakır ve saçlarımız da bu kalıntılardan kötü etkilenir. Revox kalıntı giderici şampuan tam burada devreye giriyor,haftada bir gün banyoda son saç yıkama işlemimizi bu ürünle yapıyoruz,saçımızı normal şampuan uygular gibi uyguluyor sadece 2-3 dakika bekletip duruluyoruz.
Genel olarak revox ürünlerini çok beğeniyor ve dolayısı ile de seviyorum diyebilirim.
Peki sizler revox hakkında neler düşünüyorsunuz?

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Paylaşım için teşekkür ediyorum sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil
  2. Hamilelik döneminde aldığım vitaminlerden olacak ki belime kadar uzatmıştı kısacık saçlarım. 2 hafta önce omzuma kadar kestirdim ve çok pişmanım. Ben aslında uzun saç seviyormuşum. Teşekkürler canim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski