11 şubat cumartesi günü değerli blog yazarı arkadaşım Şafağın Dünyası'nın daveti ile harika bir etkinlik için 20 blogger bir arada Taksim Eresin Oteldeydik.


Ankara,İstanbul,Eskişehir ve Bursa'dan bir birinden değerli blog yazarları ile #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu etkinliğinde keyifli vakitler geçirirken bir çok firmayı da yakından tanımış olduk.

Sevgili Şafak'ın açılış konuşması ile başlayan etkinliğimizde sevgili şafak ilk kez tek başına neden #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu etkinliği düzenlediğini paylaştı bizlerle.



Martıderm(Svr Türkiye)'den Özlem hanımın cilt yaşlanması,cilt bakımları ile ilgili bilgilendirmelerini ve firma hakkında bilgiler edindik.


Revox, saç ürünlerini kullandığımı ve daha önceki yazılarımda da memnuniyetimi yazdığımı artık biliyorsunuz hele birde sizlerle arkadaş olan bir halkla ilişkiler uzmanı Gamze'niz var ise firmanızın sırtının yere gelmeyeceğini de bilmelisiniz :)

Karakter Dükkanı'ndan sevgili Burçin Hanım bize girişimci kadın olmak ve karakter dükkanında çocuklar için lisanslı orijinal ürünlerinden bahsetti.

En son olarak  benim kısa Lr  sunumum ile devam ettik :)Artık herkesin bildiği üzere B planı olarak blog yazarlığı ile aynı olan bir iş yapıyorum kullandığım ürünleri tavsiye ederek network işi yapıyorum.LR ürünleri ve sistem ile ilgili bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Sunumların yanı sıra şık masa konseptlerimizi süsleyen kokulu taş sabunlar Deniz Kokulu Taş'ın el yapımı harika ürünleri, ve bir birinden güzel resimlerimizden oluşan kolajlarıyla Sosyopix'e aitti.Daha öncede bir çok kolajımın olduğu sosyopix resimlerimden albüm yapıyorum bende.


Günün sonuna kadar özlem giderip bol kahkaha ve günü ölümsüzleştiren resimlerimizle etkinliğimizi bitirdik.




Son olarak #vazgecilmezmarkalar etkinliğinde bizlere bir birinden değerli hediyelerini sunan firmalarımıza bir sonraki postta geniş yer vereceğim.
Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Eresin Otel hakkında kısa bilgi

Eresin Otelleri grubuna bağlı olan İstanbul'un Eresin Taksim Premier otel, iş, kültür ve eğlence merkezi Taksim'de bulunuyor. İstiklal caddesi, Taksim Meydanı, metro, metrobüs ve otobüs durakları sadece 5 dk. Lık yürüme mesafesinde olan otelde, zengin açık büfe kahvaltı ve fitness imkanlarını müşterilerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Otelin 35 çift kişilik ve 32 ikiz yataklı toplamda 67 odası bulunmaktadır.
Ayrıca otelde misafirler için jakuzi havuzu, buhar odası, masaj odası ve bir spor salonun bulunduğu sağlık kulübü mevcut. Bunun yanı sıra İstanbul'un panaromik manzarasına sahip Teras Restaurant ile Türk ve Akdeniz yemeklerinin özel lezzetlerinin servis edildiği bir restaurant hizmeti de sunulmaktadır.

Otelin konaklama dışında faydalanabileceğiniz "Galata", "Pera", "Taksim" ve "Marmara isimli 4 adet toplantı salonu bulunmakta.

Etkinlikte beraber olduğumuz arkadaşlarım ve bloglarını aşağıda sizler için bırakıyorum.

Arzu Göncü Hangül http://www.vanilins.com/

Şerife Özbilek http://begendimpaylastim.blogspot.com.tr/

Canan Zerkinli http://www.cananzerkinli.com/

Duygu Nilgün Çamyar https://dblogu.blogspot.com.tr/

Elmas Koçan http://www.elmaspiriltilari.com/

Emel Akan http://eymininmutfagindan.blogspot.com.tr/

Fatma Doğan http://www.sosyalanneyim.com/

Filiz Şahin http://www.makyajkelebegi.com/

Gözde İlter http://www.pudrakokusu.com/

Gülşah Önen http://www.gulsahonen.com/

Gülşen Doğan http://www.gulshendogan.com/

Hülyanın Beşli http://hulyaninsirlari.blogspot.com.tr/

İlknur Koyuncu Balcı http://www.ilknurundunyasi.com/

İrem Özker https://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/

Leyla Kılıç http://www.marindentarifler.com/

Selma Mollaoğlu http://mutfakvetatlar.blogspot.com.tr/

Sevda Göksel http://sevdaninzillisi.blogspot.com.tr/

Sibel Yalçın http://sibelyalcin.com.tr/

Şafak Karadeniz http://www.safagindunyasi.com/

Yasemin Özer http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/

5 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Şafak hanımın emeklerine sağlık harika bir etkinlik.Fatmacım lr sunumun da harikaydı.Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir gündü. hepimiz ne kadar enerjik görünmüşüz. Katıldığın için çok mutluyum. yeniden bir araya gelmek üzere.

    YanıtlaSil
  3. Ayaklarına sağlık canım, iyi ki geldin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir gün oldu :-))

    YanıtlaSil
  5. Çok keyifli bir gündü canım.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski