Merhabalar herkese,artık günümüzde neredeyse yeşillik alanların yok denecek kadar aza inmesi yüksek katlı inşaat alanlarının dolması ve temiz hava sahalarının azalmasından dolayı bizlerde evlerimizde ufak botanik bahçeler oluşturmaya başladık.

Benim evimin bahçesinde canım sıkıldığı zaman toprakla,yeşilliklerle zaman geçirebileceğim alan olmasına rağmen evde de çiçek yetiştirmeyi seviyorum.
Bazen böyle her diktiğimiz çiçek iştah kabartmadasa da şükür ki bizi düşünen girişimci firmalar çok özel terraryumlar yapmaya başladılar. Terraryumun diğer bir adı ise yapay bahçe,bu yapay bahçeler o kadar geniş bir kitleye hitap ediyor ki inanamazsınız :)
Mutlubi.com'da harika tasarımları ile bunlara bir örnek olduğunu düşünüyorum.Bir çok koleksiyonu barındırdığı gibi özel gün ve kutlamalara klasik hediyelerden sıkılanlar için çok iyi bir alternatif olduğu kanısındayım.
Benim de evimde bulunan pembe bahçe terraryumu içimden geçenleri anlatmış resmen,bende artık İstanbul'un bu yoğun ve kasvetinden sıkılmadım desem yalan olur,belki bir gün benim terraryumumdaki gibi özgün ve sade bir hayata yelken açarım kim bilir :)

Sizlerde eğer yukarıda bahsettiğim gibi özel gün veya değişik hediyelikler arıyorsanız mutlaka mutlubi'ye bir bakının derim.

Sizinde böyle bir bahçe ve eviniz olsun istemez misiniz? Eğer isterseniz  '' sosyalanneyim '' kodu ile yıl sonuna kadar indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski