Herkese merhabalar,bu yaza en güzel merhaba partisini biz  temmuzda sevgili blogger arkadaşım Biricitin Yeri blogunun yazarı Yasemin ile start verdik.Yasemin bizler için harika bir organizasyon hazırlamıştı. Adı bile #biricitleyazamerhaba idi ve tamda adına yakıştı.



Çocuklarla katılabileceğimiz bir etkinlikti fakat ben sıcaklarda çocukları yanıma almayı uygun görmedim.Çocuklarımla ayriyeten Aqua Florya gideceğim ki onlarda İstanbul Akvaryumu görsünler tanısınlar istiyorum.
İlk olarak mekanımız Crowne Plaza Florya, Florya'nın ilk ve tek  5 yıldızlı oteli,denize sıfır konsepti ve Dünya'nın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ve alışveriş merkezleri ile dikkatleri çekmeyi başarmış durumda olan Crowne Plaza'da bizler için Salamina Restaurant bölümü ayrılmıştı.Bir tarafı havuz bir tarafı deniz olan Salamina restaurantda hem şeflerimiz hemde diğer personellerimizin ilgisi mükemmeldi.









Etkinliğimize önce İstanbul Akvaryumu gezerek başladık,yaklaşık 1-1.5 saatlik biz gezinti yaptık harika hiç bir yerde olmayan balık türlerini tanıdık.Penguenlerin şirinliği,kurbağaların renkliliği,yağmur ormanları,amazonlar,buz dağı derken çıkışa geldik.Tek kelime ile öğrenecek ve öğretecek çok şey olduğuna inandığım bir yer ve çocuklarınızı mutlaka götürmenizi tavsiye ediyorum.







Gezintimiz bittikten sonra tekrar Salamina Restauranta döndük ve ikramlar ile devam ettik.
Bol bol resimler çektik,tanışmadığımız ama takipleştiğimiz blog yazarı arkadaşlarımı tanıdım kısacası dolu dolu bir gün geçirdik ve özlem giderdik.Günün sonunda onlarca firma bizlere deneyimlememiz için hediyelerinden göndermişlerdi, onları da tek tek bir sonraki yazımda yazacağım.
Eğer yolunuz düşerse mutlaka ama mutlaka uğrayacağınız mekanlardan olmasını önerebilirim.
Etkinliğin detaylarını  ise #istanbulakvaryumdaengüzelcumartesi #biricitleyazamerhaba  #yaseminkokuluevent etiketleriyle sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Sevgili Yasemin'e bu güzel etkinlikte daveti için teşekkür ediyorum.

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok güzel bir gün ve etkinlikti canım tekrar görüşmek güzeldi

    YanıtlaSil
  2. Hem ben hem de kızım çok eğlendi o gün seni tekrar gördüğüme de çok sevindim.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel keyifli bir gün oldu bence de 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski