Herkese merhaba,yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde sanıyorum ki hepimizde sevdiklerimize hediye etmek için alışverişe başlamışızdır.Ben sevdiklerimin hediyesini ayrı aldığım gibi kendim için de eksiğim olan giyim yönündeki kış alışveriş tercihimi online olarak https://www.patirti.com'u tercih ettim.
Siteye girdiğinizde zaten muhtemelen en az bir saat harcıyorsunuz ürünlere bakmakla :) Sonrasında tercih etmek kalıyor yani ben öyle yaptım.Fiyatlar bence çok uygun ve ürünlerin kalitesi de kesinlikle kötü değil ve üstünüze veya alt bedeninize göre alırsanız kalıplar tam uyumlu oluyor.
Benim seçimlerim dolabımda bulunsun istediğim alt ve üst giyim grubu oldu.








Seçimlerim bu şekildeydi.Ben severek kullanmaya başladım bile :)Siparişlerimle beraber gelen küpe seti ise vazgeçilmezim oldu,çok beğenerek kombinimde kullandım bile.


Bu arada patirti.com 'da sadece kadınlar için değil,erkekler,büyük beden giyim,aksesuar,ayakkabı ve tesettür giyim ürünleri de bulunmakta,mutlaka incelenmesi gereken ve uygun fiyat orantısı ile de sık sık alışveriş yapılabilecek online sitelerim arasına ekledim ben.Sizlerde gönül rahatlığı ile sipariş verebilir minimum sürede ürünlerinizi teslim alabilirsiniz.
Unutmayın Hesaplı modaya kendinizi şımartın.

Sizler seçimlerimi nasıl buldunuz?

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. gule gule kullan cnm renkler harıka

    YanıtlaSil
  2. harıka secımler olmus. bende severek alısverıs yapıyorum. kazaklarına bayılıyorum. gule gule gıy canım

    YanıtlaSil
  3. O küpeleri ve siyah gömleği sanki bir yerden hatırlıyor gibiyim :)))) Çok ta yakışmışlar...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski