Selamlar 2018 Ocak ay'ının 2. haftasını bitirdik bile,bugün sizlere geçtiğimiz günlerde ihtiyacım olan ürünleri sipariş ettiğim Bicadde.com 'dan bahsetmek istiyorum.
https://www.bicadde.com/

Bicadde.com'dan Ocak ay'ı içerisinde neler aldın diye soracak olursanız,benim tercihim hem günlük kullanımda hemde çalışan kadınlara hitap edebileceğini düşündüğüm çokça bölmeleri ve gözleri olan bir çanta ve dolabımda eksik olan fuşya rengi biye detaylı bir gömlek oldu.







Çantam gelir gelmez hemen içerisine eski çantamdakileri yerleştirdim bile,ayrı gözleri sayesinde aradığımı rahatça bulabiliyor olmanın yanı sıra hem elde taşıyabiliyosunuz hemde askısı sayesinde çapraz olarak kullanabiliyorsunuz,ben askısını da taktım bile.
Fuşya rengi biye detaylı gömleğimi giymek için havaların biraz daha ısınmasına ihtiyacım var sanırım,gömleğimin renginden kumaşına üstümde duruşuna evdeki denememde çok beğendim.Kalıp çok rahat geldi bana çekinerek sipariş vermiştim oysa,çünkü internet üzerinden alışveriş yaparken bedeniniz çok önemli aynı zamanda seçtiğiniz bir ürün sizin bedeniniz olsa bile kalıplarından dolayı bol veya dar gelebiliyor maalesef,şükür ki böyle bir sorun yaşamadım yaşamış olsanız bile alışveriş yaptığım bicadde.com zaten değişim yapıyor ve böyle bir sorun yaşamıyorsunuz gibi düşünün :)

Siz çanta alırken veya giyim konusunda nelere dikkat edersiniz?


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski