Başörtü kullanan genç kızların ve kadınların  en büyük kabuslarından olan kayan boneler artık gün boyu sabit şekilde kalabiliyor ve baş örtüler sabit kalabiliyor..Bence kesinlikle bir kurtarıcı olacağını düşündüğüm kaymayan bone Modanisa kadın giyim,tesettür ve bayan giyim firması tarafından satışa sunuldu.


Gün boyu kaymayan bone Modanisa’da

Benzeri daha önce hiç üretilmemiş özel silikon bant teknolojili kaymaz bone Modanisa.com’da satışa çıktı. Tuva Kaymaz Bone kaymıyor, iz bırakmıyor, başörtünün şekli hiç bozulmadan gün boyu rahatlıkla kullanılabiliyor.

Başörtülerin şeklini koruması için kullanılan bonelerin kayması ve baş ağrısı yapması nedeniyle büyük problem yaşanıyordu. Probleme çözüm bulundu: Tuva Kaymaz Bone.
Modanisa’nın özel olarak ürettirdiği yüzde 100 organik pamuklu, saçların hava almasını sağlayan kumaştan ve kaymayı engelleyici silikon bantlardan oluşan “Tuva Kaymaz Bone‘’, tüm baş bağlama stillerine ve baş çevresi kalıplarına uygun şekilde tasarlandı.
Benzeri daha önce hiç üretilmemiş bone özel silikon bant teknolojisi sayesinde kaymıyor, iz bırakmıyor, başörtünün şekli hiç bozulmadan gün boyu rahatlıkla kullanılabiliyor.
Tuva Kaymaz Boneler pudra, haki, antrasit, petrol mavisi, bordo, petrol yeşili, gül kurusu, mürdüm, bej gibi toplam 19 renkte, sadece www.modanisa.com üzerinden satışa sunuluyor.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski