Aslında tüm ebeveynlerin istediği şeylerden biridir çocuklarımızın daha dikkatli olması,okullarında ve derslerinde daha başarılı olması fakat ya olmuyorsa?
O zaman çocuklarınızın daha dikkatli olması için onlara bazı yardımcı kitaplar alarak destek olabilirsiniz.


Geçtiğimiz günlerde bende 11 yaş kızım ve 6 yaş oğlum için Kontol Yayıncılık 'dan 9-12 yaş görsel dikkat seti sipariş ettim,gelir gelmez bizde içeriklerini merak edip başladık bizim setimiz 9-12 yaş grubu idi.Kızım yaşına göre daha başarılıydı çünkü oğlum henüz 1. sınıfa başladığı için yaşına uygun olmadığını düşünüyorum.


Set bir klasör içerisinde geliyor ve içinde 10 adet kitap,eşleştirme paneli bulunmakta ve set 137 soru içermektedir.
Bu setin ne işe yaradığında gelecek olursak  dikkat toparlama,görsel,zihinsel,algı,eşleştirme gibi bir çok alanda beceriler kazandırmaktadır.



Testler kolaydan zora doğru ilerliyor ve testin sonunda ciddi oranda bir fark görüyorsunuz çocuklarınızda.Ben dikkat kazanımına yönelik set ve kitapları çocuklarıma yeterli miktarda almaya özen gösteriyorum.

Şimdi okuyucularımın aklına şu soru gelebilir,Çocuklarınızda dikkat dağınıklığı mı var?
Şükür ki biz böyle bir sorun ile karşılaşmadık fakat yukarıda da belirttiğim üzere biz ebeveynler olarak çocuklarımızın başarısını desteklemek durumundayız ve onlara teknolojik ürünler sunmak yerine beraber kaliteli vakit geçirebileceğimiz seçeneklerde sunmalıyız ki,çocuklarımız da derslerden okuldan sıkılmamalı, her yaptığı işi severek yapan çocuklar ileride ki hayatlarında daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.

Kısacası hepinize gönül rahatlığı ile önerebileceğim kontrol yayıncılık dikkat geliştirme setlerinden çocuğunuzun yaş grubuna göre sipariş verebilir,taksitle de ödeyebilirsiniz.Bizim evde kitap için bir bütçe asla yoktur,kim ne kadar kitap almak isterse alınır ve o kitaplar okunduktan sonra da itina ile saklanır bunların içine dikkat setlerimiz de dahildir.


Peki sizler çocuklarınıza dikkat geliştirme setleri alıyor musunuz? 

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhaba canım; öneri için teşekkürler.Kitaplara bakacağım.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski