Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını da ortaladık sayılır,ne demiş atalarımız ''Sayılı günler çabuk geçer'' seneye yeniden kavuşmayı dileyerek,28 Nisan 'da Mekan Közde Döner'in mekan ve tadım sponsorluğu ile düzenlediğimiz Bloggerlar İle Hoş Geldin Ramazan Etkinliğimizde bir çok firma da ürünlerini denememiz için bizlere ulaştırmıştı dilerseniz değerli firmalarımızın hediyelerine ve ürünlerine beraber göz atalım.


Zaferan Osmanlı Şerbetini süzen poşet içerisine koyup ve doğal kraft ambalaj içerisinde satışa
sunuyorlar,5 dakika kaynamış suyun içerisinde demlendirerek hazır hale getirebiliyorsunuz ve geriye soğutup içmesi kalıyor,Ayrıca Osmanlı, Göktürk ve Selçuklu olmak üzere 3 ayrı şerbet olarak çeşitleri mevcut.
Zaferan Osmanlı Şerbetleri sentetik boya, tatlandırıcı, aroma ve koruyucu içermiyor. Hem sağlıklı hem lezzetli.En güzeli de A101 Marketlerinin raflarında 81 il ve 8000 şubede bulabiliyorsunuz,uygun fiyatlı oluşu da ayrıca avantaj.Sadece Ramazan Ayı'nda değil yaz kış tüketebileceğiniz sağlıklı bir içecek ve bence denemelisiniz.



Katkısız, doğal olarak üretilmiş sağlıklı köy ürünlerini kim sevmez ki?
Parlar Anadolu Gurme Yöresel Ürünler Malatya'dan kendi bahçelerinden doğal olarak üretilmektedir.
Kendi bahçelerinde ürettikleri ürünleri Malatya'da depolayıp haftalık olarak İstanbul'a getirip satışını yapan yerli üretim yapan bir firma. Ürünlerinde katkı maddesi yok, doğal organik. Parekende olarak havale,eft ve kapıda ödeme ile sipariş verebiliyorsunuz.Sipariş verip ürünler elinize ulaştığında ise bozulmaması için tüketene kadar dolapta muhafaza etmenizi tavsiye ederim.Uzun zamandır tadı damağımda kalarak böylesine kuru yemiş ve kuru meyve yememiştim,ellerinize sağlık.


Anadolu gurme yöresel


Estuz, içecek sektörüne de girdi.Estuz, Türkiye’nin ilk kolajen proteinli içeceğini üretti
1982 yılından beri mutfaklarımızda yemeklerimizin tadı tuzu olan Estuz A.Ş., içecek sektörüne girdi. 15 ülkeye ülkemizin tuzunu ihraç eden Estuz A.Ş., Türkiye’nin ilk kolajen proteinli içeceğini üretti.İki yıl süren ar-ge çalışmasının ardından baharla birlikte #kendiniyenile mottosuyla piyasaya çıkan Reneva isimli içecek; eczaneler, marketler ve online olarak satışa sunuldu.
ÜÇ ÜLKEDEN TALEP GELDİ
Reneva Collagen Protein Drink Beauty ve Reneva Collagen Protein Drink Fit adıyla iki ticari şekli bulunan ürünün daha Türkiye’de lansmanı yapılmadan ünü dünyaya yayılmaya başladı. Reneva için ABD, İsrail ve KKTC’den talep geldi.
KOLAJEN NEDİR?
Kolajen, hayvansal kaynaklı ham maddelerden elde edilen proteinlerden üretilir. Kolajen, vücudun en önemli yapı taşıdır ve doğal bir protein oluşturur. Kolajen, vücudumuzdaki toplam proteinin yaklaşık yüzde 30'unu temsil eder. Kolajen, cilt, tendonlar, bağlar, kıkırdak ve kemikler dahil tüm bağ dokularımızın bütünlüğünü, elastikiyetini ve rejenerasyonunu sağlayan temel yapısal proteindir.
Ortalama bir yetişkinin vücudu yüzde 60-70 sudan oluşur. Proteinler ise, yüzde 20 oranında ikinci en önemli bileşenlerdir. Bunlardan yüzde 30'u, bağ dokusunun en önemli yapı taşı olan kolajenlerdir. Kolajen bu nedenle sağlıklı beslenme için vazgeçilmez bir maddedir.
25 YAŞINDAN SONRA VÜCUDUMUZ…
Vücudumuz 25 yaşından sonra kolajen üretme kapasitesini yitirmeye başlar. Yavaşlayan kolajen üretimi ile vücuttaki kolajen seviyesi düşer. Cildimizi, kas, kemik, eklem ve bağ dokularımızı yeniden güçlendirmek için kolajenle yenilenmeye ihtiyacımız vardır.
SAÇ, CİLT, TIRNAK, KAS İÇİN YARARLI
Reneva, cilt, saç, tırnak sağlığını ve kas gelişimini düzenlemek amacıyla kullanılan bileşenlerden oluşuyor. Reneva’nın içerdiği kolajen, vücutta 25 yaşından sonra azalmaya başlayan kolajen yapımını arttırmaktadır. Yapılan klinik çalışmalarda kolajenin cilt, saç ve tırnak sağlığını önemli düzeyde arttırdığı ve kas gelişimini düzenlediği gözlendi.



Akşam çay saatlerinde veya gün içinde atıştırmalık bir şeyler canınız çektiğinde patlatılmış mısır sevenler var ise onlara yeni tat geldi çedar peynirli,karamelli,çikolatalı ve çilekli patlamış mısır seçeneklerinden hangisini denemek istersiniz? Ben karamelli ve çikolatalıyı denedim ve güzel bir seçim olduğunu da düşünüyorum kendimce :) online olarak sizlerde sipariş verebilyorsunuz Mrandmrspopcorn sitesini tıklayarak siparişiniz evinize kadar gelirken sizde keyfini yaşabilirsiniz.


Pelomin markasını duymayan var mı? Doğal zengin mineraller içeren Peloid yüz ve vücut  maskesi cilt altı kan dolaşımını arttırır, cildi canlandırır. Ciltteki lekelerin giderilmesinde,gerginleşmesinde,ciltte genç ve dinamik görünüm sağlanmasında yardımcı olur. Ciltteki doku hasarının onarılmasında,cilt çatlaklarının giderilmesinde ve dermis tabakasını besleyerek selulit oluşumunun önlenmesinde yanınızda olur.İçindeki zengin mineraller sayesinde cilt altı kaslarını besleyerek, böylelikle cilt yaşlanmasının gecikmesinde önemli rol oynar. Ayrıca; 5 haftalık bir kullanımla size tazelenmiş bir cilt hediye edebiliyor.




Saçlarınızı besleyen,dökülmeyi durdurmaya yardımcı ve daha canlı saçlara kavuşmak ve dermotologların önerdiği Prosenin şampuanı deneyen bir çok arkadaşım memnun kalmışlar bende henüz yeni denemeye başladığım için biraz daha deneyim sonucuna ihtiyacım olduğunu düşünüyorum paylaşmak için fakat ilk izlenimlerim ise saçlarım boyalı olmasına rağmen sertleşme yapmadı,kokusu harika,saçlarımda bir parlaklık oluştu,şampuan değişiminden dolayı kepeklenme yapmadı.


Highgenic Ürünlerini artık sık sık görüyorsunuzdur zincir marketlerde ve hatta evinizde bile vardır diye düşünüyorum,Bir çok ürününü kullanan biri olarak kesinlikle markanın ürünlerini de tavsiye ediyorum hatta Burada Ütüleme sihirbazı spreyden sizlere de bahsetmiştim. Son olarak highgenic fırçalı leke çıkarıcıyı deneyimleyeceğim ve deneyim sonucumu da sizlerle paylaşacağım.


Hazır temizlik hijyen demişken biz kadınların korkulu rüyası duşakabin ve banyo temizliği için her gün hayatımızı kolaylaştıran ürünler imal ediliyor çok şükür :) Banyo fayansları veya evimizdeki diğer fayans derzleri,küflenmeler ve duşakabin de kalan su ve kir kalıntılarını zahmetsizce temizlememizi sağlayan Duşsil  Duşakabin Temizleyici, su ve kireç lekelerini ve sabun artıklarını, içeriğindeki Polimer teknolojisi sayesinde tek başına etkili bir şekilde temizler. İlk kullanımdan itibaren, özel olarak geliştirilen formülü ile uygulandığı yüzeyde mikro ince bir film tabakası oluşturarak kirin, su ve kireç lekelerinin yüzeylere tutunmasını önler. Yapılan temizliğin daha uzun süreli kalmasını sağlar.


Biz kadınların işi zor ama bizi bizden daha çok düşünen firmalarımız sayesinde güzelliğimiz onlara emanet. Dermokil ürünlerini de bu konuda çok başarılı buluyorum cilt bakımından vücut bakımına kadar hatta bebek ürünleri ile kil'den gelen güzellik sunuyor bizlere,diş macunlarını,maskelerini,el ve vücut kremlerini tek tek kullanıyorum ve hepsi için olumsuz bir yorumum olamıyor yani eksi yönü de şu diye bir şey yazmam haksızlık olur.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ama cilt tipinize göre ürünleri tercih ediniz.
DERMOKİL

Bebak ürünleri ile çok önce tanıştım,Bebak acıbadem sütü vardı hatta hala var fakat daha da geliştirildi,makyaj temizleyeceğim zaman sadece onu tercih ediyordum,güneş kremlerinden,güneş sonrası spreylerinden de o kadar memnun kaldığımı yazmak istedim.Yaz kış ihmal etmememiz gereken güneş koruyucularımızın cildi nemlendirme özelliği de olması kesinlikle önemli,çünkü cildimiz gün içinde neme ihtiyaç duyuyor ve bu yaz favori güneş kremim yine Bebak olacak gibi.
BEBAK NEMLENDİRİCİLİ GÜNEŞ KREMİ

Yine bir etkinlik daha bitti ve ben bir çok markanın yeni ürünlerini deneyimle şansını yakaladım ve ön görüşlerimi paylaştım.
Peki sizler paylaştığım markaların ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?










5 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ne güzel hediyeler güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil
  2. harika etkinlik şahane ürünler ...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Daha önce kullandıklarım da var ilk kez tanıştığım markalar ve ürünleri de var..İşte etkinlikler bu yüzden çok güzel..

    YanıtlaSil
  4. Tüm markalarımıza bu güzel hediyeleri için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski