En Rahat Topuklu Anne Ayakkabısı
Kadınların daha uzun boylu görünmek ve daha zarif kombinler yaratmak için tercih ettiği topuklu ayakkabılar, ökçeli ayakkabı olarak da isimlendirilir. Ayakkabı modeline göre değişen topuk yüksekliğine göre alt kategorilere ayrılan topuklu ayakkabılardan, az topuklu ve rahat kullanımlı olanları anne ayakkabısı olarak da bilinir. İsmi her ne kadar anne ayakkabısı olsa da kombine göre gençler tarafından da tercih edilen bu ayakkabılar; etek, elbise, pantolon altına uyumlu şekilde kombinlenebilir. Siz de rahat bir ayakkabıya ihtiyaç duyuyorsanız, tercihleriniz arasında alçak topuklu ayakkabı modellerinin olmasına da özen gösterebilirsiniz.
Anne Ayakkabısının Avantajları
Az topuklu ayakkabı modelleri olan anne ayakkabıları, diğer topuklu ayakkabılara göre avantajlıdır. Topuklu modeller oldukları için boyu olduğundan daha uzun gösterip kombinlerin daha zarif görünmesini sağlar. Çok yüksek topuklu olmadığı için ayak burkulması gibi sorunlara mahal vermez. Ayrıca topuk kısmı kalın olduğundan yürürken zorluk meydana getirmez. Burun kısımları kapalıdır. Bu özelliğinden dolayı bahar aylarında olduğu gibi ve çok fazla soğuk olmayan kış aylarında da kullanılabilir. 
Ayak sağlığı için de fayda sağlamaktadır. Uzun süre ayakta kalınması gereken durumlarda ayakların şişmesini önleyen hava alan yapıları vardır. Bu özellikleri yürüyerek bir yere gidileceği zaman da modellerin tercih edilmesini sağlar. Dayanıklı ve kullanışlı olmalarından dolayı çok sayıda kadın tarafından tercih edilir. Daha çok koyu renk tonlarında tasarlandıkları için her tür kombine uyum sağlayan özelliktedir.
Anne Ayakkabısı ile Nasıl Kombinler Yapılır?
Anne ayakkabısı yani başka bir deyişle az topuklu ayakkabı modelleri, kadınlar arasında yaygın şekilde kullanılan modellerdir. İsminden dolayı orta yaşlı kadınların daha fazla kullandığı sonucuna varılan bu ayakkabıları, okulda, iş yerinde hatta özel davetlerde kullanmak mümkün. Tasarımda yer alan özel detaylar, renk tonu ve desenlerine göre tasarımlarında farklılık olan küçük ökçeli ayakkabı modellerini genel giyim kombinine göre seçmek mümkün.
Günlük hayatta her zaman kullanmak için sade tasarımlı, desensiz, üzerinde herhangi bir detayı bulunmayan modeller tercih edilebilir. Rahatlığın ön planda olduğu bu modeller, uzun yıllar ilk günkü yenilikleri ile kullanılabilir. İş yeri ya da okul için üzerinde küçük detaylara yer verilen modeller de tercih edilebilir. Hem etek hem pantolon modelleriyle kombinlenebilen bu parçalarda ön kısımlarında genelde küçük metal bir toka ya da kurdela detayına yer veriliyor.
Özel davetlerde abiye kıyafetler ile kombinlemek içinse parlak renkli anne ayakkabısı modellerinden birisi tercih edilebilir. Farklı ayakkabı ihtiyaçlarınızda geniş model seçenekleri için Polaris ayakkabı modellerine göz atabilirsiniz. Birbirinden farklı ayakkabı modellerine yer veren Polaris, anne ayakkabısında da farklı tasarımlar sunar:

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhaba.Oldukça kaliteli bir blogunuz var sizi takibe aldım.Zaman ayırmak isterseniz sizi de yeni açtığım blogumu takip etmeye davet ediyorum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski