Yaklaşık bir yıldır süregelen ve hayatlarımızı, yaşam tarzlarımızı alt üst eden küçük bir mikrop covit19 nedeniyle değişmek zorunda kalan bir çok şey oldu hayatımızda. Bunlardan  birisi de biz kadınlar için internet siparişi ile  alışveriş yapmanın hem zor hem kolay yanlarını gösterdi bize. Peki Pandemi Döneminde Giyim Alışverişi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?






Biz kadınlar giyim,kozmetik,çocuklar ve evlerimizin ihtiyaçlarını mağazalarda görüp dokunarak almayı daha çok severiz fakat covit19 nedeni ile bir çok değişikliğe de uyum sağlamak zorunda kaldık. Severek yaptığımız avm gezilerini artık online giyim alışveriş sitelerinde karşılamaya çalıştık, tabi ki online alışverişlerimizi yaparkende dikkat etmemiz gereken bir çok konuda gündemimizde yer almaya başladı. Örneğin, bir www.kiyafetsepeti.com.tr 'den bir  bluz almaya karar verdik diyelim, bu bluzu alırken dikkat etmemiz gereken şeyler yani en azından benim  dikkat ettiğim şeyler öncelikle,kumaşı,bedeni,dikimi,duruşu,fiyatı ve son olarak da tüm bu koşullar o bluzda mevcut ise alışveriş yaptığım site çok önemli, takdir edersiniz ki özellikle son bir yıldır e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmak hem yasaklar hem de kapımıza teslimatı nedeniyle revaçta ve bu teknolojinin hepimize sunmuş olduğu fırsatı kötüye kullanan insanlar nedeniyle güven duygularımız zedelenmekte dolayısı ile güvensiz bir toplum oluşmaya başlamıştır.




Pandemi Döneminde Online Alışveriş Yaparken daha dikkatli olmak ve alışveriş yaptığımız sitelerde güvenlik için gerekli koşulları aramakta bize düşen görevlerden biri oldu. Öncelikle alışveriş yaptığım e-ticaret sitesinde baktığım özellik güvenlik sertifikası(Rapid SSL),kredi kartı kullananlar için bu detay çok önemli, diğer bir özellik ise kapıda ödeme olup olmadığı, eğer kredi kartınız yok ise veya var ama kullanmak istemiyorsanız belli bir hizmet bedeli karşılığında alışverişinizin tutarını kapıda ödeme ile yapabilirsiniz. Alışveriş yaptığınız sitenin iade kuralları, iletişim kanalları olmalı bunların içinde mail adresi firma adresi, ulaşılabilir bir telefon numarası da çok önemlidir.
Ben online alışverişlerimde  bu koşullara dikkat ederim ve sizler içinde bilgilendirme amaçlı bu yazımı hazırlamak istedim umarım işinize yarar.
Sizler Pandemi Döneminde Giyim Alışverişi Yaparken Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski