Çok uzun zaman oldu bloguma yazamayalı, tüm okuyucularımın affına sığınıyorum, biraz kötü zamanlar yaşadım ve etkileri devam ediyor,fakat yazmak her zaman olduğu gibi benim terapim :)

Sevgili Biricitin Yeri blogunun sahibi sevgili arkadaşım Yasemin'in blogunun 9. yılı ve her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu 2021  yeni yıl hediyeleşme etkinliğinde pandemi dolayısı ile bu defa online buluşma yaptık.



Eşleşmeler yaptık,bize çıkan blog yazarı ile karşılıklı kargo ile hediyelerimizi bir birimize ulaştırdık.Benim hediyeleştiğim eşim ise Madam Emine oldu. Bana ailemle çekilmiş fotografımı da eklediği çok şık bir kahve kupası yaptırmış.40 yıl hatırı kalacak hediyesi için çok teşekkür ediyorum severek kullanmaya başladım bile.



Yasemin yine geleneği bozmayarak bizlere yeni yıl hediyeleşme etkinliği için firmalarımızdan da destek almış ve çok sevdiğimiz markaların hediyeleri tarafıma ulaştı. Markalarımızın ürün deneyim yazısı ayrı geleceği için çok detaya girmeyeceğim. Aroma,Revox,Dasty ve Avilo markalarına çok teşekkür ediyorum.





Etkinliğimizde yine bir birinden değerli blog yazarı arkadaşlarım vardı aşağıdaki videoyu sizler için de bırakıyorum buraya.Keyifli okumalar dilerken 2021 yılı tüm yıllardan daha güzel olsun hepimiz için.



Etkinliğe katılan değerli blogger arkadaşlarımın blog linklerini de sizler için buraya bırakıyorum,hepsinin sitesinde de harika bilgiler içeren özgün yazılar var okumanızı tavsiye ederim.

http://biricitinyeri.blogspot.com/ Yasemin

https://madamemine.blogspot.com/ Emine

https://yesimlehertelden.blogspot.com/ Yeşim

http://eymininmutfagindan.blogspot.com/ Emel

https://www.marindentarifler.com/ Leyla 

http://www.safagindunyasi.com/ Şafak

https://www.begendimpaylastim.com/ Şerife

ve ben deniz :) https://www.sosyalanneyim.com/

Sevdiklerinize sım sıkı sarılmayı unutmayın.Mutlu yıllar.


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski