Sağlıklı bakım herkesin hakkı’ diyerek yola çıkan COSMED, en çok tercih edilen ürünlerini bir araya getirdiği güzellik paketlerini, yeni yıla girerken çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. İsterseniz güzelliği ile size ilham veren birine hediye edin, isterseniz kendinizi yenileyin... Uluslararası standartlardaki güvenilir içeriği ve renkli kutuları ile bu paketler, yeni yıla güzellik dolu girmek isteyenleri bekliyor.

Bakımlı ve mutlu olmanın keyfini bilenlere, COSMED’in güzellik paketleri yeni yıla girerken de doğru çözümü sunuyor. COSMED’in kaliteli ve etkili ürünleri, avantajlı fiyatları ile hazırlanan paketlerde şimdi her zamankinden daha çekici. Üstelik renkli kutuları ile hem kendiniz, hem de güzelliğiyle size ilham veren sevdikleriniz için harika bir yılbaşı hediyesi seçeneği.
Cosmed Güzellik Seti
Farklı cilt ve sorunlara yönelik reçeteler hazırlayan COSMED, paketlerinde en çok tercih edilen ürünlerini bir araya getirdi. COSMED’in Dökülme Karşıtı Bakım Serisi yılbaşına özel fiyatıyla 159 TL yerine 109 TL, Akne Karşıtı Bakım Serisi 145 TL yerine 89 TL, Sonbahar Bakım Serisi 59 TL ve Tanışma Paketi 100 TL’lik COSMED alışverişlerinde 49.90 TL yerine 9.90 TL. Aralık ayı boyunca geçerli olacak avantajlı fiyatlarıyla bu şahane bakım setleri, sınırlı sayıda ve yetkili eczanelerde.
Uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri ile COSMED, cinsiyet ve yaş fark etmeksizin, sağlıklı bakımı herkese ulaştırmaya kararlı. Yılbaşına girerken, siz de yenilenmek ve güzelliğin keyfini sürmek istiyorsanız, bu kampanya tam da size göre.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski