MERYEM COSMETICS İLK KEZ VE SADECE TRENDYOL.COM’DA!
Ünlü oyuncu Meryem Uzerli‘nin lansmanını yaptığı kozmetik markası "MERYEM Cosmetics" çok yakında ilk kez ve sadece trendyol.com’da satışta olacak.

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaparak yeni çıkardığı kozmetik markasını tanıtan Meryem Uzerli’nin seçimi Türkiye’nin en çok tercih edilen moda sitesi trendyol.com oldu. Bu işbirliği sayesinde ilk defa bir kozmetik markası tüm Türkiye’de aynı anda kadınların beğenisine sunulmuş olacak. 2016’nın ilk günlerinde satışına başlanacak olan MERYEM Cosmetics trendyol.com’un güçlü altyapısı sayesinde 48 saatte üyelerin elinde olacak.

Almanya ve İtalya’nın en seçkin üreticileriyle yapılan uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkan göz makyaj setinin içinde 2 farklı maskara, 1 kajal, 1 eyeliner ve dörtlü 1 eyeshadow bulunuyor. Kaliteli ürünleri her zaman en uygun fiyata sunan trendyol.com’da satışa sunulacak olan setin fiyatı da 149 TL olarak belirlendi.


Trendyol.com Hakkında
10 milyonu aşkın müşteriye sahip olan Trendyol grubu, moda sektöründeki en büyük internet şirketidir.
Markalarımız arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by trendyol bulunur.
700 kişilik dinamik ve deneyimli çalışan kadrosu, 7/24 müşteri hizmetleri, sürekli geliştirdiği teknoloji ve lojistik alt yapısı sayesinde 1000’den fazla markayı müşterilerine en iyi online alışveriş deneyimi ile sunar.
Trendyol grubunun yatırımcıları dünyanın en büyük fonları olan Tiger Global, Kleiner Perkins ve Avrupa Kalkınma Bankası’dır.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ilk defa duydum meryem uzerli nin cosmetics cikardigini :-) merakla bekliyorum :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski