HAKKIMIZDA



1990 Yılında kurulan şirketimiz 20 yıllık köklü bir kuruluştur. 2009 yılının sonlarında Tanaçan, Depilissima,Flormar gibi birçok kozmetik firmasının bayiliklerini alarak. İnternette “Bakımlı Kadının Sitesi” http://www.bakimliolmak.com/ olarak faliyete başlamıştır. Amacımız her kadınını kendisine çok az zaman ayırarak güzel ve bakımlı olabileceğine inanmasıdır. Günümüzde çalışan kadınlarımızın çoğu alışverişe zaman ayıramamaktadır. Birde oturduğu ilde ilçede bu ürünleri bulamayacak kadınlarımız var, yani tüm kadınlarımızın aradıkları herşeyi ucuza bulabilekleri bir site bakimliolmak.com. Satılan ürünlerimizin hepsi garantili marka ürünlerdir. Diğer alışveriş sitelerinden farkımız tedarikten çok bayisi olduğumuz ürünleri satmamız bizden satın almış olduğunuz ürünlerin her zaman arkasındayız başka muhatap aramanıza gerek yok. Bakimliolmak.com bir Tanaçan bayisidir. Toplu alım yapmak isteyen Kuaför, Güzellik salonu, Ağda merkezleri bizden fiyat isteyin.





Kampanyamız dahilinde 2 kişiye Depilissima Profesyonel Sir Ağda Seti 50ml hediye edilecektir.









Depilissima Sir Kartuş Ağda Seti 50 ml Ambalaj: Şık şeffaf makyaj çantası içinde;



Set içeriği;

1 adet Depilissima oturtmalı ağda makinesi

1 adet Naturel kartuş ağda , 1 adet Azülen kartuş ağda ve 1 adet Titanyum kartuş ağda

1 adet 20 adetlik (22x7 cm) hazır Kesilmiş Ağda Bezi,

4 adet Depilssima Tek Kullanımlık Yağlı Mendil,





Bu ürünün normal Fiyatı : 40.00 TL dir.şuan indirimli olarak 28 TL olarak satıştadır..





eveeettt her bayanın hoşuna gidecek hatta kampanyamıza katılan erkeklerin eşine veya sevdiklerine hediye edebileceği bu üründen kazanabilmek için yapmanız gereken basit kurallarımız var:))







1)Blogumu izlemeye almanız



2)www.bakimliolmak.com sitesine üye olmak,kullandığınız veya kullanmak istediğiniz bir ürüne yorum bırakmak,hangi ürüne yorum bıraktığını ve isminizi burada yazacağınız yorumda bildirmek.



3)blogu olanlar bloglarında kampanyayı ürün resmi konularak duyuru yapmanız ve paylaşım linkinizi burada belirtmek,sitede sol altta bulunan facebook imlecini tıklayarak duvarınızda sitenin bilgileri ve blog linkimi paylaşmanız.blogu olmayanlar sadece face book şartını yerine getirebilir..

        

BÜTÜN YAPACAKLARINIZ BU KADAR.KAMPANYAMIZIN SÜRESİ KATILIMIN DURUMUNA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERECEKTİR.





Gösterdiği destek için Reklam ve Pazarlama Müdürü ERKAN BEY e sonsuz teşekkürler...



http://sonugurumnaz.blogspot.com/2010/05/bakimli-kadinin-sitesinden-2-kisiye.html 

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski