Merhaba sevgili izleyicilerim hep kampanyalarla karşınızda oldum.Bu kez size modanın sanal başkenti




http://www.mosmoda.com.tr/  'u tanıyalım...



Ben moda bloggeri olmadığımdan elimden geldiğince sizlere anlatmaya çalışacağım...






MosModa, dünyaca ünlü markaların sezon ürünlerini siz modaseverlere sunan bir alışveriş platformudur.





Los Angeles'taki ilk mağazasıyla başlayan moda serüvenine MosModa.com ile Türkiye'de devam eden %100 yerli sermayeli bir kuruluş olan MosModa, 2012 Eylül ayında Ankara'da açtığı ilk konsept mağazasıyla da ürünlerini Türk modaseverlerin beğenisine sundu.



J Brand, True Religion, 7 For All Mankind, Tory Burch, Hermes, Chanel, Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra tamamı ile yurtdışına ithalat yapan Türk markaları Stefano ve Ageless, ayrıca Türkiye'nin en yetenekli moda tasarımcılarına ait Hazerico, Raisa Vanessa Sason, Dilek Kaygusuz, Begart, Ahu Ateşel, fashionbypride, My Best Friends, Two Dream Makers gibi markaları aynı çatı altında bulabilirsiniz.



MosModa’ya üye olarak dünyanın en trend markalarına yıl boyunca avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra ‘Markalarımız’ bölümümüzden dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, ‘VIP Müşteri Hizmeti' ile istediğiniz markanın, istediğiniz model ve bedenini MosModa'ya bildirebilir ve size özel bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmak için İletişim Menüsünden formu doldurarak bize göndermeniz yeterlidir.



Hiçbir ekstra maliyet ve bekleme süresi yaşamadan ulaşabileceğiniz, benzersiz bir alışveriş deneyimini yaşarken aynı zamanda tükenen ürünler için size özel sipariş ayrıcalığından da yararlanacağınız MosModa tam size göre.



MosModa’ya hemen üye olarak tüm seçkin markalara tek bir adresten ulaşmaya ve avantajlı fiyatlarla lüks ve güvenli alışverişin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.





Üye olup bu avantajlara sizde sahip olmak isterseniz ÜYE OLUNUZ  ....





Sitemizde nelermi var birkaç örnekle sizlere göstermeye çalışayım...








































Daha fazlası için sitemizi  http://www.mosmoda.com.tr  ziyaret edebilirsiniz.





Sosyal mecralarda ise;










https://www.facebook.com/mosmoda   takip edebilirsiniz...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski