Yağmurlu bir İstanbul'dan merhabalar,hazır havalar serinlemiş çoğumuz tatilden dönmüşsek eğer kendimize bakma vakti gelmiş olmalı.Bu gün sizlere benim gibi sizlerde tırnak bakımınıza ve nail effect ürünlerine önem verenlerdenseniz eğer CO Nail's Effect Ürünleri Deneyimimi sizler için anlatmak isterim.
Benim denediğim ürünler sırasıyla Co Nail' Effect Tırnak Eti Nemlendirici,Co Nail' Effect Tırnak Eti Besleyici,Co Nail' Effect Tırnak Uzatıcı,Co Nail' Effect Acı Solüsyon ve Co Nail' Effect Tırnak Bandıydı.


 Co Nail' Effect Tırnak Eti Nemlendirici,içeriğindeki konsantre bitki özü yağları ile manikür süresini uzatmaya yardımcı olur. Günde iki kez sürülmesi tavsiye edilir.
Yumuşak ve kırılgan tırnaklarını güçlendirmek için gerekli formülasyonu içeren bir bakım bazıdır. Parlak bitişli ve renksiz görünümlü bu güçlendirici oje, tırnak dayanıklılığını arttırmanın yanında tırnak şeklinin bozulmasını da önler. 
Hassas ve çabuk kırılan/soyulan tırnaklarını daha güçlü hale getirmek için bu bazı her gün veya gün aşırı kullanılabilir .

Co Nail' Effect Tırnak Eti Besleyici,Tırnak etlerini besleyerek ölü dokuları tırnak etlerinden nazikçe temizler. Ayrıca tırnaktaki lekeleri temizler. Manikür ve pedikür için çok daha uygun bir zemin hazırlar.
Tırnak etlerinin sertleşmesini önleyen renksiz yapılı bu bakım yağı ile tırnak etlerini kesmeden yumuşatabilir ve günlük bakımını yapabilirsiniz.

Co Nail' Effect Tırnak Uzatıcı,Tırnaklarda kırılma, soyulma ve çatlama problemleri yaşayanlar için özel olarak üretilmiştir. İnce kırılgan tırnaklar için ideal bir üründür.Benim özellikle tırnaklarım uzarken ikiye ayrılırdı hep.
Güçlendirici formülü, tırnaklarının hem hızlı hem de sağlıklı bir şekilde kırılmadan uzamasını sağlar. Düzenli kullanım ile zaman içinde soyulma ve yıpranma problemlerini azaltır.
Parlak bitişli ve şeffaf yapıda olan bu oje, tek başına veya oje altına baz olarak her gün kullanılabilir.
Temiz ve kuru tırnaklarınıza ince bir kat olarak uygulamanızı tavsiye ederim.

Co Nail' Effect Acı Solüsyon,Tırnak yemeyi alışkanlık haline getirenler için(kızım ve oğlum) bu alışkanlığı önleyecek en kolay çözümdür. Acı bir tada sahip olması nedeniyle tırnak ağıza götürüldüğünde tırnak yiyen kişiye uyarı sağlayan bu oje, tek başına veya oje üzerine uygulanabilir. Parlak ve renksiz bir yapısı vardır.Etkisini görmeye başladık kızımda 👌


Co Nail' Effect Tırnak Bandı ile Tırnaklarınıza oje ve benzeri uygulamalardan önce tırnak çevresini korumak için geliştirilmiş bir üründür. Böylece tırnaklarınıza daha düzgün ve etkin bir şekilde bakım yapabilir ve oje sürebilirsiniz.

Tüm ürünleri severek ve beğenerek kullanıyorum ve benim gibi sizde tırnak bakımına özen verenlerdenseniz kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Sitelerinde tırnak bakımı üzerine ürünleri BURAYA 👈 tıklayarak inceleyebilir ve ürünleri size en yakın watsons mağazalarından yada watsons mağazasının online satış sitesinden sipariş verebilirsiniz.
İnstagram sayfaları ise co_kozmetik 👈




1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bu markayı daha önce görmemiştim, yazıyı okuyunca merak ettim. Bakacağım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski