Merhaba merhaba merhaba :) Yazılarımı okuyan herkese yine merhaba :)
Anneler gününe de çok az bir vakit kaldı değilmi :) Ne alaka diyeceksiniz ama bir anne olarak hatırlandığımız özel bir günümüz var.Koca sene boyunca çocuklarımızın iyiliği,sağlığı,okulu,gezmesi,yemesi içmesi derken bir bakmışsınki koca yıl geçivermiş :)
Benimde küçük oğlum büyüyecek ve bütün yaramazlıkları geride kalacak diye umut ediyorum.Gelelim oğluma ondan bahsedeyim biraz oğlum 21 aylık ve doğumundan 1 ay sonra filan anne sütümüz azaldı sonra 3. ayında tamamen bitti :( Bizde mecburen mamaya başlamak durumunda kaldık.Mamaları saklamak muhafaza etmek hatta çabuk soğumaması için çeşitli yöntemler bile geliştirmişizdir anneler olarak :)
Şimdi konuk edeceğim firma ile tüm bunları yapmak zorunda degilsiniz.
Önce değişiklik yapıp özelliklerinden bahsedeyimki dikkatinizi çeksin. :)
·         Kanserojen bir madde olan BPA içermez. 
·         TÜV Rheinland tarafından test edilip onaylanmış, Almanya`da üretilmiş, kendi kendini ısıtabilen bir biberondur. .
·         180 ml`lik biberonun içindeki sütü, 4 dakika içinde, tavsiye edilen 37 dereceye (vücut ısısı) ısıtabilen dünyadaki tek biberondur. 
·         Dahili anti-kolik havalandırma sistemi sayesinde bebeğinizde gaz oluşumuna sebep olmaz.
·         Kablo yok, elektrik yok, pil yok. Sırrı içindeki  ısıtıcı modül de gizlidir. Bu ısıtıcı modülde sadece tuz ve su bulunmaktadır.
·         Isıtıcı modül buhar sterilazetörü veya kaynar su vasıtasıyla kolayca şarj edilebilir ve defalarca kullanılabilir (100-150 defa).
·         Termometresi sayesinde ısıyı tahmin etmenize  gerek yok. Her zaman mükemmel içme ısısı sağlar.
·         Sağılmış anne sütünü bozulmadan 8 saat muhafaza edebilir. 
·         Nuk marka emzikler ile uygundur.

Süper değilmi.Biz anneleri düşünen böyle firmaları çok seviyorum ve desteklenmeli diye düşünüyorum.





       Bizimde sorunlarımızdan biri gece acıkınca uyanan Çınar oğlumuz :) Henüz 21 aylık gece muhallebi veriyoruz tok olsunda uyusun diye yoksa bir uyanırsa evde kırılıp dökülmeyen bir şey kalmıyor :)
      KENDİNDEN ISITMALI BİBERON  Sayesinde artık mamalarımız gece soğumuyor,tek dokunuşla bir kaç dakika içinde ısınmış oluyor.Firmamıza bu biberonu üretip biz annelere sunduğunuz için teşekkür ediyorum.
    İşte ürünümün resimleri


Ürün ile ilgili daha detaylı bilgiye ve siparişleriniz için kullanabileceğiniz linkleri aşağıda paylaşıyorum.Tüm annelere de şiddetle tavsiye ediyorum bir anne olarak.
İnternet siteleri : http://www.paulandstella.com.tr/
Facebook sayfaları : https://www.facebook.com/paulandstella.tr
      Ayrıca zaman zaman kendi sayfalarında da kampanyalar yapıp biz annelere ücretsiz ürünlerinden çekiliş ile hediye ediyorlar mutlaka takipte olun derim.
Bu mükemmel ürün için http://www.paulandstella.com.tr/ 'a teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski