Merhabaaaaaaaalarrrrrrr :)
Merhabam biraz uzun oldu çünkü bir kaç zamandır yazamıyorum bloğuma :(
Yazamadığım zamanlarda da kargolarım eksik kalmadı saolsunlar...
Bu defa cep telefonum çok sevindi uzun zamandır hep ihmal ettiğim bir aksesuardı telefonuma kılıf almak :)
Artık 1 değil tam 3 kılıfı var değişik değişik kullanmam için http://www.cepium.com.tr/ birbirinden güzel ürünler göndermişler.
Firmamız hakkında biraz bilgi edinelim dilerseniz...

Hakkımızda

Firmamız 13 yılı aşkın bir süredir cep telefonu aksesuarları üzerine hizmet vermektedir.
Firmamıza ait CEPIUM ve CEPIX isimli markalarımız mevcut olup ürünlerimizin büyük bir kısmı bu markalardan oluşmaktadır.
Bu ürünler yanında APPLE, SAMSUNG, NOKIA, LG, SONY, BLACKBERRY, HTC gibi markaların orjinal ürünleri de firmamız bünyesinde bulunmaktadır.
Ürün yelpazemizde bütün modellere ait Bataryalar, Şarj Aletleri, Araç Şarjları, Kılıf ve Koruyucu Kapaklar, Ekran Koruyucu Jelatinler, USB Kablolar, Kulaklıklar, Bataryalı Kılıflar, Power Banklar ve daha birçok aksesuar bulunmaktadır.
Firmamız 2013 senesine kadar bu ürünleri Türkiye'nin dört bir yanına toptan olarak satmakta iken E-Ticaret yolu ile hem toptan hem de perakende satışa yönelmiştir.

Hedefimiz; sattığımız bu ürünlerin çevreye, insan sağlığına ve ekolojik düzene verdiği zararları da göz önüne alarak tüketiciye yüksek kaliteli, uzun ömürlü ve kullanışlı ürünler sunarak sektörümüze yeni standartlar getirmektir.


Benim telefonumun markası samsung ve şimdilik gayet memnunum...Kılıflarımdan daha da çok memnunum artık telefonumun çizilmesinden düşmesinden korkmuyorum.Ayrıca 2 renkte kulaklık ekran koruyucu ve telefon tutucumu da unutmadım tam bir set göndermişler ürünlerde kırılma dökülme olmuyor benim 2 canavar çocuklarımın elinden de düşmemesine ragmen tasarımları da o kadar güzel ki ...
Yani kelime bulamadım anlatmak için aslında dilerseniz ben resimlerini ekliyeyim sizlerde ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

Sizlerde bu ürünlere sahip olmak ve üstelik tek tıkla sipariş vererek yorulmadan alışveriş yapmak isterseniz.
                                    TWİTTER HESAPLARI :     www.twitter.com/Cepiumm     
                                          FACEBOOK SAYFALARI: https://www.facebook.com/cepiumm
Kendilerine bu eşsiz güzel süprizleri için teşekkür ediyorum zevkle ürünlerini de kullanıyorum görenlerin de aklında kalıyor bende hemen http://www.cepium.com.tr/ yönlendiriyorum.


Daha yeni Daha eski