Selamlar efenim:) Uzun zamandır kullandığım ama sonuca tam ulaşmadan deneyimlerimi paylaşmak istemediğim bir ürünün tanıtımını yapacağım size... Ürün bana geleli yaklaşık 3 ay oldu fakat ben yoğunluktan dolayı ne yazabildim nede düzenli kullanabildim.Son 3 hafta hariç :)
Ürünü kullanma amacım malumunuz doğum ve güneş lekeleri biz kadınların korkulu kabusu... Kızımın doğumundan sonra yüzümde çillenme olmuştu bir süre sonra geçti. Fakat oğlumun doğumundan sonra yüzümde lekelenmeler oldu güneşe çıkmamla da iyice cildime saplanıp kaldı :( Kullandığım bir çok ürüne rağmen bu lekeleri ne azalatabildim nede yok edebildim. Takiiii Re belle tanışana kadar. Ürünü düzenli olmasa da en az günde bir kere uyguladım ki benim tercihim gece yatarken oldu. Sonrasında 2-3 hafta düzenli kullandım ve  güneş lekelerim de azalmalar meydana geldi,tamamen geçirdi demem sizleri yanlış yönlendirmeme sebep olabilir o nedenle bende azalmalar meydana geldi lekelerimde,farklı bir cilt yapısında belki daha iyi sonuçlar alınabilir.


Sizinde cildinize karşı hassasiyetiniz var ise işte size ulaşabileceğiniz linkler...
http://www.ncare.com.tr/
Facebook sayfası 
Bu arada ncare leke kreminin haricinde ki ürünleri de incelemenizde fayda var.


3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Harika.. Tam aradığım bir ürün.. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba lekeleriniz ne alemde acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar ne yazık ki net çözümü bu ürünlerle alamadım sonrasında http://www.sosyalanneyim.com/2016/06/gunesdogum-ve-cilt-lekelerinden.html linkteki yazımdan sonra bu sorundan kurtuldum.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski