Selamlar herkese....
Dün bizler için çok özel ve güzel bir gündü.Yaklaşık 3 aydır her şeyiyle güzel bir etkinlik olması için hazırlık yapıyoruz.Sona gelmiştik 07/12/2014 benim için özel bir gün olarak hep hafızamda kalacak.
Dün sabah erken saatlerde ben ve sevgili eşim ile  blogger arkadaşlarımıza hazırladığımız hediyelerini etkinlik mekanımıza götürmemizle başladı gün bize.Mekan hazırlanacak süslemeler yerleşim hepsi düşünülecekti.Tek sıkıntımız mekanımızın bize yetersiz kalışı dışında gün gayet güzel  geçti bizler için.Sabah saatlerinde Sevgili dostumuz http://www.neseligrup.com/ 'un da değerli sahibi ile süslemeye başladık.Mekan küçük olduğundan önceden tasarladıklarımızı hayata geçiremesek de yine de güzel bir süsleme yaptık.
Arkadaşlarımıza özel amerikan servislerini masalara yerleştirdik,sevgili http://www.sansbocegi.com/ Nihancımla.
Bu güzel tasarımda  http://www.neseligrup.com/ a ait.Kendileri de aynı zamanda organizasyon işlerinde doğum günü,açılış,düğün ve aklınıza gelebilecek tüm parti kutlamalarında çok başarılı işlere imzalarını atıyorlar...
Bu detaydan sonra günün diğer kısmına geçelim dilerseniz. :)
Saat ilerlemeye başladığında benim ve  sevgili arkadaşım NİHANCIMLA heyecanımız artıyordu.Konuklarımız da gelmeye başlamıştı artık etkinlik biraz gecikmeli başladı konuşmalar hazırlamıştık ama o heyecandan yazdıklarımıza bağlı kalamadık :) İyi ki de yazdıklarımızı okumamışız doğal olduk,kısa bir açılış konuşmasıyla etkinliğimizin startını verdik.Sıra ile bu etkinlikte bizimle olan firmalarımızı dinlemeye başladık.
Firmalarımız yetkililerimiz kısa kısa bize firmalarından bahsettiler bizde dinleyip resimledik.(İleriki yazılarımızda sponsorlarımızdan da bahsedeceğim.) Arada çekilişlerimiz vardı,onların çekilişlerini şeffaf ortamda 3 tane minik kızımız yaptı sevgili Canan'ımızın kızı ece , İlknur'umuzun kızı ece ve nihan'cığımın kızı elvin  keşke benimde kızım yanımda olsaydı diye de içimden geçirmedim değil :) Gün bitmişti ve herkes dağılıp eve gittiğimizde yorgunluğum anlatılamazdı biraz çocuklarımla vakit geçirdikten sonra uyku faslına geçiş yaptım saat :12:00 olmuştu :) Günü kısaca özetlemeye çalıştım ama özet bile denilemez anlatmaya sayfa yetmezdi inanın çok yoğun geçti bizim için.:) aşağıdaki listede dün bizimle beraber olan firmalarımız var...Hepsi birbirinden harika firma ve firma temsilcileriydi.Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum bizlerle beraber oldukları için ve ayrıca Ankara'dan İzmir'den Çorlu'dan İstanbul'un çeşitli semtlerinden bize eşlik eden değerli blogger arkadaşlarımıza...
Dün bizimle beraber olan firmalarımızı aşağıda listesi ise:
Etkinliğimizde bizi yanlız bırakmayan tüm sponsorlarımıza yer vereceğiz bizi izlemeye devam ediniz :) Sağ tarafta tüm sosyal medya bağlantılarım mevcut.
Sevgiler....

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok güzel bir etkinlik oldu, seninle tanışmak ayrıca güzeldi. Her şey için teşekkürler :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın hepinizi ayrı sevdim çok sohbet edemesekte güzel ve özel bir gündü benim için inşallah en yakın sürede bol sohbetli bir gün geçiririz.Masal'a da sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski