Merhabalar herkese yine yeniden ben :)
Bugün yine #2forallevent etkinliğindeki sponsorlarımızın 2. bölümü yazacağım.

Kahve alışkanlıklarınızı kişiselleştiriyor,kişiye özel fincanlarla ve kutularıyla hem göze hem kişilere hitap ediyor.Firmamız http://www.gunlukkahve.com/ Bizlere ve değerli blogger arkadaşlarımıza isimlerine özel hediye kahve kutuları gönderdiler.Ben açmaya kıyamadım önce ama sonra açtım ve çok beğendim.
Sevgili bubchen bizleri yanlız bırakmadı seyahatlerimizde hoop çantaya atılcak bir set yolladı çocuklarımız için,mevzu çocuk olunca ihtiyaçlar daha çok artıyor,bavullarımız şişiyor.
Bubchen hakkında daha geniş bilgiye ulaşmak isterseniz
https://www.facebook.com/bubchentr https://www.facebook.com/baby2go sayfalarını takip edebilirsiniz.


Kış gelince en çok korktuğumuz şey burun tıkanıklığıdır.Daha çok çocuklarımız etkilenir bu durumdan bende zamanında kızımın burnundan çok çekmiştim aslında pompalar havalandırıcı cihazlar v.s derken o günleri geride bıraksak ta kızımın alerjik rahatsızlığından dolayı bu burun aspiratörü hep elimin altında kamalı.
IMG_20141213_230524.jpg görüntüleniyor
Bakım,kozmetik denilince biz kadınlarda akan sular durur.Cildimizi ve kendimizi mutlu etmeyi severiz.Başkalarından mutluluk beklemektense kendi kendimize yetmeye çalışırız çoğu zaman.
Bakımın öncü markalarından http://www.cosmed.com.tr/anasayfa.aspx en yakın kozmetik eczanelerinde tüm ürünleriyle raflarda.Biz #cosmedturkiye ürünlerini denemeye başladık #cosmedaskı 
başka birşey...
.IMG_20141213_230304.jpg görüntüleniyor
En son kullandığım peeling,maske,temizleyici  ürünleri harika.Ben haftada 2 kez uygulamaya çalışıyorum vakit buldukça.En yeni ürünleri ise garnier olia saç boyaları ve bb kremleri saçlarımı henüz ombre yaptırdığım için bir süre sonra deneyeceğim ama garnier BB krem gerçekten güzel.Cilt tonuma uygun 24 saat nem dengem bozulmuyor.
IMG_20141213_225933.jpg görüntüleniyor
Bugün burun tıkanıklığı için birde başka bir ürün tanıdık ve İster damlatarak ister püskürterek uygulayabileceğiniz şişesi ile Xlear Kids Burun Damlası'nın kullanımı çok kolay! Çocuğunuz var ise mutlaka evinizde olması gerekir diyorum.
IMG_20141213_225823.jpg görüntüleniyor
Biz hanımların vazgeçilmezi ve içinden çıkamadığımız tek şey mutfaktır.Ben çalıştığım için yemeklerimi sağolsun birtanecik kayınvalidem yapıyor.Bende hafta sonlarımı mutfağa,temizliğe ve çocuklarıma adıyorum.Bizi yanlız bırakmayan paket dolusu pakmaya hediyeleri denenmeyi bekliyor en kısa zamanda....
IMG_20141207_202242.jpg görüntüleniyor
Benim eve kulaklık dayanmaz heran bir yedeğim olmalı en lazım olduğu anda çocuklarım ya kırmış ya bozmuş oluyor.Her blogger arkadaşımıza özel hediyelerini sunan hediyelergünü sitesinde silüet tablolarla dikkatleri üzerine çekiyor.
IMG_20141207_202351.jpg görüntüleniyor
Şemsiye,gözlük ve aksesuar denilince akıla gelen ilk markalardan RAINWALKER kırılan şemsiyemin ve oğlumun kırdığı gözlüğümün yerine yenisini göndermişler sağolsunlar.Gözlük en çok kullandığım şey çünkü yazın...
IMG_20141207_201142.jpg görüntüleniyor
Biz kadınlar hem uzatır hem kestiririz kesimden bir kaç gün sonra da pişman olup hemen uzasın isteriz.Hem bakım yapan hemde saçların sağlıklı uzamasını sağlayan (düzenli kullanmalısınız) bu HC HAİR CARE ürün yeni kestirdiğim saçlarım için :)
IMG_20141207_200914.jpg görüntüleniyor
Yeni yıla sadece 12 gün kaldı çam ağaçları ve evlerimizi yeni yıl konseptine hazırladığımız bu zamanlarda en güzel hediyeler için ledmanya  süsleme ürünleri olur.Benim güzel yılbaşı süslerimi kızım sınıfına götürüp arkadaşlarıyla da paylaşmış.
IMG_20141207_200645.jpg görüntüleniyor
Bugünlük bu kadar devamı çok yakında o kadar çok sponsorumuz vardi ki sağolsunlar postlara sığmazlar ve bir o kadar da değerli bizler için sponsorlarımız.

Bu postumuzdaki tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.ŞANSBÖCEĞİ ve SOSYALANNEM olarak.
Bir daha ki postumuzda yine görüşmek üzere....
Bu özel günümüzde bizimle olan tüm blog yazarı dostlarımıza ve destek olan tüm sponsorlarımıza 
teşekkür ederiz.
#nf2014event
#2forallevent 

Blog Yazarı Konuklarımız



2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhaba blog keşif etkinliği sayesinde buldum sizi. Hemen takibe aldım. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Sizi blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım banada beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski