Yeni yıla girmeye az kaldı herkes heyecan içinde hazırlıklarını yapıyor sevdiklerine hediyeler alıyor...

Bende yine etkinliğimizin sponsorlamız bölümüyle sizlerleyim bugün...


#2forallevent #nf2014event

IMG_20141207_200630.jpg görüntüleniyor



İşte ilk firmamız, OTACI BİTKİSEL bitkilerin gücünden ilham alarak geliştirdikleri bakım ürünleri bir harika bendeki gül suyu ise %100 saf.

   
Evde mankür pedikür yapmak çok kolay üstelik birde yanında 1 hafta çıkmayan bu PRONAİL ürünlerine sahipseniz üstelik şubelerine gidip bizzat bakım da yaptırabilirsiniz.vınylux ojeyi ben denedim ve gerçekten 1 haftayı da geçiyor kalıcılığı #sosyalannemoneriyor diyorum.

Essence'yi duymayan,bilmeyenimiz yoktur herhalde,ürün yelpazesi geniş bir firmadır.Yıllardır da Türkiye'de yerini korumaktadır.

IMG_20141207_200116.jpg görüntüleniyor
Bu güzel saç kiti ve kurabiye süsleme aleti bizlere HEDİYECANAVARI'nın hediyesi.Saçlarımı yeni kestirdiğim için henüz saç toka kitini başka zaman kullanmak üzere sakladım ama kurabiye yapma aletini en yakın sürede deneyeceğim.

IMG_20141224_160053.JPG görüntüleniyor
Bu yakışıklı adam benim oğlum gözlüklerimiz TABEKIYAMET'ten #benimtabekıyametim .Yakışıklı oğlum daha mı karizmatik oldu sayenizde :)

Bu LACINIA şampuan hediyemiz hem dostum hem sponsorum olan biricik abimden tüm blogger arkadaşlarımıza hediye edildi.Firmamız aynı zamanda bebek hamaklarında moda ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarla sizlerin beğenisine sunulmuştur.

IMG_20141207_193438.jpg görüntüleniyor
Bu ürünü tereddüt ederek kullansamda sonuç ilk denemede fena sayılmazdı.Splat acı biber aromalı bu macunu ilk kez gördüm.İlk etapta tadı diğer diş macunlarına göre değişik gelsede bir süre sonra alışıyorsunuz temizlemesi güzel.

IMG_20141207_193409.jpg görüntüleniyor
Multigyn Türkiye kirpik uzatma serumu ve hijyenik mendil göndermiş bize mendiller hemen çantada yerini aldı gün içinde çok fazla kalabalığın bulunduğu ortamlarda işimize çok yarayacak.

IMG_20141207_193339.jpg görüntüleniyor
Tam bir blogger dostu olan Dermadolin sadece eczanelerde satılan ürünlerini bizlere deneme fırsatı verdi.En kısa zamanda denemeye başlayacağım.Tüm eczanelerde bulunan ürünleri ilk fırsatta sizlerde denemelisiniz.

IMG_20141207_193136.jpg görüntüleniyor
Kızımın uzun zamandır istediği bir şeydi oyun çadırı bizlere OYUNCAKARIYORUM.COM'un hediyesi idi.Çocuklar çok sevindi kızım ve oğlum içinde oynuyorlar.Eee birazda kavgamız var tabi :)

IMG_20141207_194204.jpg görüntüleniyor
Sadece bir kehribar kolye dememek lazım bir çok hastalığa da iyi geliyormuş bende yeni öğrendim.Çocuklarda diş çıkarma döneminden tutunda eklem ağrılarına ve astım bronşite kadar.Ben fıtık  ağrılarım için ikisini birleştirip kullanıyorum.
IMG_20141218_141953.JPG görüntüleniyor

Severek tükettiğim meyve suyu markası olan DİMES'de yanımızdaydı.Çeşit çeşit meyve sularından göndermişti.Portakal suyunun tadı bana biraz değişik geldi.En yakın zamanda tekrar alıp deneyeceğim.
IMG_20141207_220414.jpg görüntüleniyor

Yaşam dükkanı tüm arkadaşlarımıza özenle hazırladığı doğal setler ile bizlerleydi,benim favorim şuan vücut parfümü ve sık sık kullanıyorum.Çok hoş bir kokusu olduğunu da söylemeden geçmeyelim.
IMG_20141203_232231.jpg görüntüleniyor

Ağzımızın tadı hiç bozulmasın bu güzel etkinlikte herşey tatlı olsun diyen ve yıllar öncede benimde ayrıca kampanyasını düzenlediğim bu tatlı ürünler chocchic çikolatadan.Bu draje ve çikolatalara bayıldık.

Günlük saç bakımımızda şampuanımız hazır bizim gibi kadınların bakımını unutmadığı için agonist saç bakım ürünlerini sadece eczanelerde bulabilirsiniz.
IMG_20141207_195610.jpg görüntüleniyor

Bir arkadaşımın yeni evime taşındığım zaman bana hediye ettiği ve benim canavar oğlum tarafından kırılıp paramparça olan kapı süsümün yenisini değerli firmamız renklisiparis.com gönderdi.Kapımıza astık artık oğlum ellemiyor sanırım büyüdü biraz daha :)

IMG_20141207_195831.jpg görüntüleniyor

Bu şık bardak altlıklarımız bize özel günlerimizde eşlik etmek üzere canavar çocuklarımdan saklandı.El emeği olduğu için gözüm gibi koruyorum.
IMG_20141207_195349.jpg görüntüleniyor

%100 Organik italyan kozmetik ve bitkisel ürünlerini biz tüketicilerin beğenisine sunuyor kozmobio en yakın zamanda deneyeceklerim arasında bende sonuçları merak ediyorum.

Siyah prinç ilk kez gördüm ama böyle bir gıda ürünü de varmış dercesine şaşırdım tabiki alışkanlıkların dışına çok çıkmadığımız için sanırım.Tarifler içinde ayrıca kitapçık eklemişler en yakın zamanda deneyimlerimi de paylaşacağım.
IMG_20141207_195222.jpg görüntüleniyor

Çocuklarımıza ayrı ayrı setler hazırlamışlar 2 tane çocuğu olanları bile düşünmüşler çok incesiniz teşekkür ederiz.Yeni yılda çocuklar sizin hediyeleriniz ile eğlenecekler.
IMG_20141207_195000.jpg görüntüleniyor

Hatap gıda biz kadınların mutfak becerilerine çocuklarımıza misafirlerimize hoş süprizler yapalım diye unlarını göndermişler ben ilk denememi brokoli çorbası ile yaptım.Helal sertifikalı bu ürünleri sizlerde denemelisiniz bence.
IMG_20141207_194633.jpg görüntüleniyor

El emeği ürünleri ile tüm kadınlara genç kızlara pratik,kullanışlı,şık ürünleri ile değişik bir hediyelik arayışında olanların ilk uğramaları gerek sitelerden birisi kumaşın kalbine inmeyi ve bizlere bu kadar güzel şeyler dokunmayı da başardılar.Teşekkür ederiz.

IMG_20141207_194035.jpg görüntüleniyor

3D set çocuklarımızla evde yapabileceğimiz sanat etkinlikleri arasında çocukların gelişiminde anne ve baba ile yapılan etkinlikler,paylaşımlar,bir öpücüğün bile anlamı çok büyüktür bilirsiniz.Bende en yakın sürede kızım ve oğlum ile bu güzel seti uygulamayı düşünüyorum.
IMG_20141207_193955.jpg görüntüleniyor

Çok tatlı 2 hanımın kurmuş olduğu kişiye özel hediyelik siteleri olan giftomino ve kidomino biz kadınların isterlerse yapamayacakları başaramayacakları engel yoktur dedirten tarzdan keşke bende bir gün kendi işimi kurabilsem diye içimden geçirmedim değil.Özel hediyelik yaptıracaksanız eğer mutlaka göz atmanızı öneririm sitelerine.


Biz kadınların çoğunda özel günlerimizde ağrı ve sancılarımız çekilmez bir duruma gelir neyse ki artık bizlere yardımcı bir ürün ve firma var artık.Daha bir çok ürün yelpazesiyle beraber Gratis mağzalarından temin edebilirsiniz.

Bizim evde plastik olmayan şeylerin ömrü çok kısadır,çocuklar küçük olduğundan dolayı.Kızıma sayısız kumbara almışlığım vardır,nasıl oluyorsa nasıl beceriyorlarsa bir şekilde kullanılmaz duruma getiriyorlar.Yeni kumbaramız Bonbonmarket'ten bu sefer daha dikkatli saklıyoruz:)

#2forallevent, #nf2014event 'te en çok çocuklar sevindi desem yeridir.Sponsor firmalarımız sayesinde her şeyden biraz bilgi almak çocukların beyin gelişimlerine katkıda bulunmak çok güzel bir düşünce,çocuklarımızın severek izlediği çizgi film olan pepenin ve lelikonun da yaratıcısı ve tüm lisanslı ürünlerini bulabileceğiniz tek adres DÜŞYERİMAGAZA dergileriyle bizlerleydi.
Bu postumuzda bu kadar daha sponsorlarımız var eklenecekler biz çok güzel bir birinden farklı firmalar tanıdık ve tanımaya da devam ediyoruz.
Devamını takip etmeyi unutmayın.Sevgiler...

Sponsorlarımız:


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski