En güzel yılbaşı hediyeleri Markafoni Grup’ta!
2015’e girerken kendini şımartmak veya sevdiklerine en tarz hediyeleri vermek isteyenler, Markafoni.com ve Misspera.com’un birbirinden cazip kampanyalarını tercih ediyor.
 
Türkiye’nin ilk ve lider alışveriş kulübü Markafoni.com,yılbaşı öncesinde üyelerine cazip ve çarpıcı kampanyalar sunuyor. 2015’e girerken kendini şımartmak veya sevdiklerine en tarz hediyeleri vermek isteyenler, Markafoni.com’un yılbaşı kampanyalarını yakından takip ediyor.
 
Yıl boyunca en çok tercih edilen markalara ait ürünlerin yer aldığı kampanyalarda, gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak kıyafetlerden, şıklığınızı tamamlayacak ayakkabı ve takılara, yüzlerce ürün avantajlı fiyat seçenekleriyle sunuluyor.
 
Ürünlere Markafoni.com ana sayfasından veya site menüsüne yerleştirilen “Yılbaşı” seçeneğine tıklanarak ulaşılabiliyor. Hediyelerini Markafoni.com’dan alanlar, mutluluklarını sosyal medyada #enozelhediyem etiketiyle paylaşmayı da unutmuyor.
 
MİSSPERA’DAN ÜYELERİNE ÖZEL BİR HEDİYE
 
Markafoni Grup bünyesinde dünyaca ünlü parfüm ve kozmetik markalarını aynı çatı altında toplayan Misspera.com da üyelerine dikkat çekici fırsatlar sunuyor. “Yılbaşı Özel” kampanyasıyla satışa sunulan parfüm setlerinden bakım ürünlerine 500’ü aşkın seçilmiş ürün, hem sevdiklerini özel hediyelerle mutlu etmek, hem de 2015’e daha bakımlı girmek isteyenlerle buluşuyor.
 
Dünyaca ünlü markalara ait parfümlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu Misspera.com’da NPW markalı ürünler arasından 50 TL ve üzeri alışveriş yapan üyelereyse özel Yılbaşı pastası kutusunda nemlendiricili ve besleyici dudak kremi hediye ediliyor.
 
Yılbaşı hediyenizi henüz almadıysanız, Markafoni.com ve Misspera.com’un avantajlı kampanyalarını kaçırmayın!

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski