Sizlere güvenle aileniz ve sevdiklerinizle çay saatlerinizde,günlerinizde ve tüm toplantılarınızda güvenle tüketebileceğiniz bir markadan bahsetmek istiyorum.
Firmamız :
Biz düzenleğimiz #2forallevent etkinlik aracılığı ile bu lezzetleri tanıdık bundan sonra da bu lezzetten vazgeçmeyi düşünmüyorum.
Çalışan bir anne olmakla beraber çocuklarınızın özel isteklerini de kıramazsınız.Benim kızımın da en çok sevdiği şey Un Kurabiyesidir.
Tadı evlerimizde yaptığımız gibi onlarda evde yapmış olmasa da büyük  bir üretim hanede %100 el yapımı olarak imal ediliyor.
Firmamızda zaten bunu sitelerinde açıklamaktan çekinmemişler.
Ürünlerimizde %100 doğallık ilkesi ile hareket ettiğimizden hiçbir katkı maddesi, renklendirici ve pancardan elde edilen şeker haricinde  glikoz şekeri vb. hiçbir tatlandırıcı kullanmamaktayız.

Bizler bu lezzetleri herkesin tadabilmesi için etkinliğimizde misafirlerimize sunduk.Kendilerine de özel olarak takdim ettik.Deneyenler çok beğendi ve bizde bu beğeniye aracılık ettiğimiz için memnun kaldık.
Sevgili Blogger Arkadaşımız Ece'ye de Sevgiler...
Ben de denemesem olmazdı ki :)
Çaysız un kurabiyesi olurmu hiç :)
Diğer lezzetlerini tanıyıp tatmak isterseniz sizlerde eğer, Tıklayınız...
Bir tık kadar yakınlar bize ürün çeşitliliği ve tatları o kadar doğal ve güzel ki her evde anlık misafirler için bulundurmalısınız...
Uneller lezzetine bayıldık.Afiyet olsun :)
Teşekkür ederiz.




Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski