Âşık olmak için küçük bir yardıma ihtiyaç duyan herkese
Kayla en yakın arkadaşının sevgilisi, okulun popüler çocuğu Talon’a çılgınlar gibi âşıktır. Talon’u ilk o görmüştür ancak en yakın arkadaşı Reagan ondan önce davranmıştır. Kayla’nın bu duygularını sadece Wesley bilmektedir. Wesley, Talon’ın en yakın arkadaşıdır ve Reagan’a âşıktır. Wesley ve Kayla aşklarına ulaşmak için beraber çalışmaya karar verir.
Aşkta plan yapılmaz
İşte Pena Yayınları’ndan sürprizlerle dolu bir hikaye... Gençlik edebiyatının çok okunan Amerikalı yazarı Cassie Mae, “Aşk-ı Felek” romanında işin ucunda aşk olunca plan yapmanın boş olduğunu anlatıyor. Aşkın en deli dolu zamanlarını yaşayan dört gencin birbirlerini elde etme ve duygularını itiraf etme çabaları müthiş eğlenceli, çok sevimli ve çok komik.
Mizah ve aşk el ele
Gençlik romanları çoksatanlar listelerine giren Cassie Mae, kitabında çok yönlü ve popüler karakterler yaratmayı başarıyor. Dört gencin arasındaki farklılıklar kitaba mizahi bir ton katarken, yazarın karakter gelişimine ve detaylara verdiği önem anlatımı zenginleştiriyor. Üstelik beklenmedik sürprizler heyecanın son ana kadar sürmesini sağlıyor.
Son zamanların en eğlenceli aşk romanlarından biri olan Aşk-ı Felek, sizi koşulsuz aşklar, hesapta olmayan dönüşler ve içten gülümsemelerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 
Kitap hakkında ne dediler:
“Cassie Mae’nin kitapları zevkli kaçamaklarımdan biri haline geldi. Zevkli çünkü kim romantik komedi okumayı sevmez ki? Kaçamak çünkü kitabı okurken tüm sorumluluklarımı bir kenara bırakıyorum. Ne? Bulaşık mı var?” - Pauline Creeden
“Kesinlikle Aşk-ı Felek’e bayıldım. Sevimli, eğlenceli, kaçık ve etkileyici...” - The Shadow Realm
“Kısa ve çok lezzetli bir hikâye arıyorsanız o zaman doğru yerdesiniz!” - Dark Faerie Tales
“Mae, beni tüm hikâye boyunca kıkır kıkır güldürdü. Yarattığı karakterler eşsiz ve eğlenceli.” - Book Nerd                         

Eser Adı                     : Aşk-ı Felek
Yazar Adı                   : Cassie Mae
Çeviren                      : Murat Demirci
Orijinal Adı                : Switched
Türü                           : Roman
Sayfa Sayısı               : 280
Etiket Fiyatı               : 19,00 TL
Yayınevi                     : PENA Yayınları

    
    


Cassie Mae Hakkında:
Utah’da yaşayan Cassie Mae, çocukları koşuştururken bilgisayarının başında yeni hikâyeler yazmaya bayılır. İlk romanını bitirdiğinde ayda beş binden fazla kişinin takip ettiği bir blog kurar. Gününü yeni hikâyeler yazmakla geçirmediği zamanlarda evinde leziz çikolatalar peşinde olur ya da yaşadığı yerde gençlere voleybol ve basketbol koçluğu yapar.
Pena Yayınları Hakkında:
Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayınlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Etkinliğime katıldığın için cok tesekkurler sevgıler www.filizza.blogspot.com ve cok yakında www.filizza.com

    YanıtlaSil
  2. Bende teşekkür ederim umarım bundan sonra bol bol ziyaret ederiz herkesi.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yazılar var burda takıpteyım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski