Geçtiğimiz hafta gelen bir kargom vardı.Uzun zamandır denemek istediğim bir üründü çocuklarım için.
Kızım bebekliğinden beri iştahsız ve her an hastalıklara da hazırdır ki hala da öyleyiz.Denemediğim vitamin,şurup ilaç gitmediğimiz doktor kalmadı neredeyse.
En son 2014 Eylül ayında geniz eti teşhisi konuldu ve ameliyat geçirdi. Burada  yazmıştım.Bir haftadır denediğimiz Möller's Omega 3'ten bahsetmek istiyorum benim gibi anneler için.

Ürün gerçek bir omega 3 kaynağı olmakla beraber doğal A ve D vitamini de içermekte.Yani hem iştahsız hemde hastalıklarla savaşan çocukların vitamin ihtiyaçlarına çözüm olarak doğal bir ürün diyebiliriz.Tadını ilk başta sevmedi kızım ama oğlumun maşallahı var severek içiyor.Son 5 gündür sadece akşam yatarken veriyorum kızıma sanırım oda artık beğenmeye başladı her akşam bana hatırlatıyor.Kızıma yemek konusunda verdiğim mücadeleyi ilaçları konusunda da verdim.Hem hasta olur hem ilaç içmeyi sevmez.

Möller’s Omega-3’ Sadece çocuklarda değil biz yetişkinlerde de kullanılabiliyor.Bizlerinde vitamin ihtiyaçları mutlaka ki oluyor.Şeker ve tatlandırıcı içermediği için şeker hastalarında da kullanılabilir.

Möller’s Omega 3 balık yağının üretimi, saflaştırma işlemi ve şişelenmesi Norveç’te yapılmaktadır. Möller’s Omega 3’ün kalitesi Norveç sağlık kuruluşları tarafından onaylanmıştır.

Kısacası biz 
Möller’s Omega 3 balık yağını beğendik ve tüm anne babalara tavsiye ediyoruz,sadece yağ yapısında olması sanırım çocukları çok cezbetmese de ileride biz ebeveynlerin neden içirdiklerini anlayacaklar :) Benim annem bana hep derdi ''Anne Olunca Anlarsın'' anladım anneciğim hemde çok iyi anladım :)


Nereden temin edebiliriz derseniz eğer tüm eczanelerden güvenle alabilirsiniz.
Sitelerini ve sosyal medya hesaplarını da inceleyerek ürün ile ilgili daha geniş bilgiye sahip olabilirsiniz.
İşte Linkleri...
Facebook Tıklayınız.
Sevgiler.Sağlıkla ve sağlıcakla kalın...


6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhaba, 4 yaşında bir afacan annesi olarak sizi tanımak bana iyi gelecek sanirim ;) bizde bir kaç ay önce Multi tabs içtik bir şişe doktorumuzun önerisi üzerine. Dilerim işe yaramıştır :) sizin önerilerinizi de dikkate alacağım bir sonraki başlangıcımızda cok tesekkürler , sevgiler bolca..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Öznur Hanım,Ne güzel bu vesile ile annelerle tanışabilmek,1 Haftadır düzenli kullandırmaya çalışıyorum benim derdim iştahsızlığı ve dolayısı ile bağışıklık sisteminin çöküşü ile kolay hastalanması.Düzenli kullanmak çok önemli umarım atlama yaptırmaz bana da işe yarar artık :D Ciddi anlamda ürünle ilgili olumsuz bir durum okumadım hatta yetişkinlerde de kullanılıyor tavsiye ederim.
    Sağlıkla kalın bizdende sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Bir arkadaşım bahsetmişti bu markadan ,sizde memnuniyetinizi dile getirdiğinize göre kullanılmasında fayda var diye düşünüyorum…
    Balık yağı özellikle çocukların gelişimine sağladığı vitamin desteği tartşılmaz…
    Sevgilerimi bıraktım…

    YanıtlaSil
  4. İştahsız çocuklarda özellikle vitamin takviyesi çok önemli keşke benim kızımda her çocuk gibi yese her şeyi de bunlara gerek kalmasa doğal içerikleri olmasa her ürünü kullanmayız çocuklarımızın sağlığı en önemlisi.

    YanıtlaSil
  5. Benim annem 78 yasinda ve Anneme iciriyorum..

    YanıtlaSil
  6. Maşallah Filiz Hanım Allah sağlıklı ömür versin,çok iyi yapmışsınız omega 3 çok yararlı bir vitamin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski