Sevgilinize vereceğiniz hangi hediye, otizmli bir çocuğun geleceğine umut olmaktan daha değerli olabilir? Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların burs fonuna aktarılmak üzere sevgililer gününde birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Vakfın ürünlerinden alarak, otizmli çocukların eğitimlerine destek olun. Her bir armağan, hem bir hayat kazanın...

    

Satışa sunulan ürünler arasında; dünyaca ünlü sanatçı ve yönetmen Kutluğ Ataman tarafından tasarlanan aşk dolu bir öpücük kartı, dünyaca ünlü Türk moda tasarımcısı Hüseyin Çağlayan’ın tasarladığı “Renklerle Ulaşmak” armağan çeki, Les Benjamins tarafından tasarlanan t-shirt ve çantalar, Kapak illüstrasyonu Demet Evgar tarafından yapılan bez kapaklı defterler ve Otizmli “Dahi Bellek” Stephen Wiltshire’in, 45 dakika boyunca İstanbul’un üzerinde helikopterle gezdikten sonra çizdiği İstanbul resminden ilham alarak tasarlanmış defter, ajanda, poster, makyaj çantası, kalemlik ve iPhone 5 kılıfı gibi ürünler bulunuyor.
Otizmli çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılması ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Tohum Otizm Vakfı’nın, Sevgililer Günü için sunduğu hediye seçeneklerini www.tohumotizm.org.tr adresindeki web sitesinde yer alan online dükkandan ya da vakfın Şişli’deki ofisinden alabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Duyuru için teşekkürler..çok hayırlı bir faaliyet..sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski