Bebeğini En Yakın Arkadaşıyla Fotoğraflayan Anneler, Real’den Bebek Ürünleri Seti Kazanıyor

Real Hipermarketler Zinciri, www.facebook.com/realhipermarketleri sayfası üzerinden düzenlediği kampanya ile, bebeğinin en sevdiği oyuncak ya da eşyayla birlikte çekilmiş fotoğrafını Real’in Facebook hesabına yükleyen 50 anneye bebek ürünleri seti hediye ediyor. 
Bebeğinin Fotoğrafını Yükle, Bebek Bakım Seti Kazan!

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veren Real Hipermarketler Zinciri, düzenlediği kampanya ile 50 adet bebek ürünleri seti hediye ediyor. İçerisinde ıslak mendil, bebe şampuanı, emzik, biberon, önlük, çıngırak gibi bebek bakım ürünlerinin olduğu seti kazanmak isteyen annelerin öncelikle www.real.com.tr’deki “Fırsatlardan Haberdar Ol” formunu doldurmaları gerekiyor. Katılımcılardan daha sonra, bebeklerinin yanlarından ayırmadıkları oyuncak ya da eşyaları ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını www.facebook.com/realhipermarketleri sayfasında bulunan kampanya duyurusunun altına yüklemeleri bekleniyor.
Bebeğinin Fotoğrafını Yükle, Bebek Bakım Seti Kazan!

12 Nisan 2015’e kadar devam edecek kampanya sonunda, jüri üyeleri tarafından seçilen, konsepte en uygun 50 fotoğrafın sahibi bebek ürünleri setiyle ödüllendirilecek. Kazanan katılımcılar Nisan ayı sonunda Real’in resmi Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından duyurulacak.


6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski