Merhabalar herkese.
Bugün sizlere bir anne olarak çocuklarınıza evde de eğitimden bahsedeceğim,evde eğitim sadece oyun oynamak kaliteli zaman geçirmek değil tabi ki açılımı nereye çekerseniz oraya uzayacak kadar büyür ve ailenin maddi manevi durumlarına göre de şekil alır.
Ailede eğitim aslında doğduğu günden itibaren başlar.Ufak dokunuşlar,zaman ayırma,onunla ilgilenme,beslenme,vakit geçirme ve devam eder gider.
Ben çalışan bir anne olduğumdan dolayı hafta sonu veya hafta içi akşamları zaman buldukça çocuklarımın el becerilerine zaman ayırmaya çalışıyorum.Oyuncaklarla oynamalarına(bazı oyuncaklar) fazla televizyon ve bilgisayarda vakit geçirmelerine izin vermiyorum ki 8,5 yaşında kızım evde okuldan geldiği ve boş vakitlerinde bile oyun oynamak için bilsayar başına geçmiyor.Bu anne korkusu değil onu zamanla anlata anlata beynine işlemiş olduğumdan dolayı sanırım çünkü akşama kadar ben evde yokum yeterince zamanı var bunları yapmak için.
Konumuza dönecek olursak eğer,bu hafta biz 7 Aralık 2014'de düzenlemiş olduğumuz #2forallevent etkinliğimizde bize sponsor olan Türkiye'nin kırtasiye sektöründe öncü olan Umur Kırtasiye'den bahsetmek istiyorum.Umur kırtasiye 25 yıllık bir deneyimle bir çok markayı uygun fiyat ve güvenle bizlere sunuyor.




Markalarını sayacak olursak,stabilo,uhu,pilot,canson,avery,durable,arafol,standardgraph,schoellershammer,
umurcollection,umix,notix,umixcraft&arts diye devam ediyor
Bizlere kocaman bir set yollamışlardı içinde ajandası,defteri,kalemi,boyaları say say bitmez.Bu hafta biz o ürünlerin içinden Umix Craft&Arts'ı denedik,oldukça keyif verici bu aktiviteye aslında ben ilk başta kızımla konuşmamda yorgun olduğumu ve ertesi gün tatil olduğunu o gün yapabileceğimizi söylemiştim ama kızım çoktan hazırlamıştı bile masayı,onu gören oğlum durur mu?
Neyse başladık artık, onları bir süre izledim ikisi arada kapışsalar da (çınar hamurları birleştirdi ebrar kızdı) onları izlemek yapamadıklarında yardım etmek ve sonunda yaptıklarını görmek çok keyifliydi.Kızım küçüklüğünden beridir oyun hamurlarına merakı hiç geçmedi ne ben aldığım oyun hamurlarının sayısını hatırlıyorum nede kuruttuğu hamurların.Oğlum da 2,5 yaşında olmasına rağmen çok hareketli,yaramaz ve durdurulamayan bir çocuk (Not:Hiperaktif değil :) Artık oda ablası gibi oyun hamurlarını projelendiriyor,hatta kızım yaptığı ürünleri kuruması için masaya bıraktı ve kardeşine şöyle dedi.

- Çınar bunlara sakın ellemiyorsun,bunların kuruması lazım,
-Çınar: Damam abay (Tamam abla) :)
Sonra Çınar kendi bir şeyler yaptı aynı ablası gibi masanın üstüne koydu
-Abay bunyaya eyyemiyoysun yuyuacak :)
Siz ne iseniz çocuklarız da sizden ilham alıyor unutmayın erkek çocuklarının rol modeli babası,kızların ki de annesidir.(İlk okul bitene kadar)
Bu postumu bitirken şunu da eklemek istiyorum,kullandığımız proje hamuru şekil verildikten sonra kurumaya bırakılıyor evde bir köşeye koyabilirsiniz ve kendi kendine kuruyup şekilleri asla bozulmuyor.Benim kızımın alerjisi olduğu için her oyun hamurunu veya kokulu oyuncakları alamıyoruz.Ürün ile ilgili kısa bir bilgi sizler için ekliyorum.
İşte size etkinliğimizden kareler.
Peki siz çocuklarınızla neler yapıyorsunuz?







Umix Craft&Arts ürünleri, çocuklar için özel olarak geliştirilen, Avrupa Birliği normlarında üretilen ürünlerdir. Güvenle kullanılabileceği uluslararası bağımsız laboratuarlarca da belgelenmiş olan Umix Craft&Arts ürünleri , fitalat, toksik madde, ağır metal, nikel, alerjen ve kanserojen maddeleri içermez. 
Sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen Umix Craft&Arts ürünlerini çocuklarınıza güvenle kullandırabilirsiniz.

12 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bu konuda kızlarım http://denizzeynep.blogspot.com.tr/ çok sanslılar.. Bizim ev tam bir çocuk atölyesi gibidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel yaratıcılıklarına bizlerde şahit oluyoruz çocuklarımızın.

      Sil
  2. Bu ürünleri kızımda kullanıyor gerçekten çok memuum :)
    www.lezzettramvayi.com

    YanıtlaSil
  3. Size kolaylıklar dilerim Çocuklarınızla uğraşılarınızda. Kızı 25 yaşında biri olarak . Çocukların Oyuncaklarının güvenli, sağlıklı malzemelerden olması çok önemli tabii.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim dediğiniz gibi sağlıklı malzeme çok önemli.Bizden de sevgiler.

      Sil
  4. Artık çok harika oyuncaklar var. Yeterki seçmesini bilelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size katılıyorum teknolojinin tavan yaptığı bir çağda yaşıyoruz.

      Sil
  5. Çok güzel bir paylaşım olmuş

    http://kasimtok.blogspot.com/

    #BlogYazarlarıDayanışmaPlatformu

    YanıtlaSil
  6. yorum yapmamışmıyım? ya da beğenmediğin için yayınlamadın sanırım sağlık olsun

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle çocukların özgür kalıp, kendilerini gerçekleştirebilmelerinden yanayım...Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski